Το νέο κούρεμα της Kendall Jenner θα σε κάνει να θες να πας κομμωτήριο asap

Το σέξι lob haircut που όλες θέλουμε για το καλοκαίρι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Αν και η Kendall Jenner δεν μας έχει συνηθίσει σε υπερβολικά τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά της, εμμένοντας είτε στο κλασικό μακρύ καρέ είτε στα μακριά (με τη βοήθεια extensions) μαλλιά της, μας εκπλήσσει η συχνότητα με την οποία τα εναλλάσσει μεταξύ τους.

Η Kendall Jenner σού δείχνει μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική στα braided χτενίσματα

Έτσι, τους τελευταίους μήνες είχε μείνει σταθερή στα μακριά μαλλιά που ξεπερνούσαν τους ώμους (είτε μετρίου μήκους είτε xxl που έφταναν τη μέση της), ανάλογα την περίσταση. Πριν λίγες ώρες ωστόσο δημοσίευσε μια φωτογραφία με το κλασικό (και αγαπημένο) μακρύ καρέ κούρεμά της, το οποίο τείνει να γίνει και signature look της.

Δες τη φωτογραφία:

Πρόκειται για το lob που ξέρουμε όλοι, και που όπως έχουμε παρατηρήσει, προτιμά τους χειμερινούς μήνες. Αυτή τη φορά βέβαια το κούρεμα είχε το εξής twist: διακριτικό, εσωτερικό φιλάρισμα κατά μήκος όλων των μαλλιών για να δοθεί όγκος και κίνηση σε αυτά, πλαϊνή χωρίστρα και φράντζα που έκρυβε διακριτικά τη μια πλευρά του προσώπου της. Όσο για το χτένισμα, και για να ενισχυθεί ο επιθυμητός όγκος, είχαν δημιουργηθεί χαλαρές μπούκλες και διακριτικό σπάσιμο κυρίως στις άκρες.

Μαλλιά μέχρι τους ώμους | 10 celebrities που αποδεικνύουν ότι αυτό το μήκος ταιριάζει σε όλες

Σε αντίθεση δηλαδή με το sleek look με αυστηρή χωρίστρα στη μέση που προτιμά συνήθως για το καρέ της, αυτή τη φορά έδωσε μια πιο σέξι νότα στο όλο look, κάνοντάς το πιο καλοκαιρινό και αέρινο.

Ίσως βέβαια με το "one night only" που γράφει στη λεζάντα της υπαινίσσεται ότι πρόκειται για μια προσωρινή αλλαγή και σύντομα θα επιστρέψει στα μακρύτερα μαλλιά με τη βοήθεια extensions; Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τι θα επιλέξει το it girl.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο hairstyle είναι τέλειο για καλοκαίρι και ιδανικό για εσένα που δεν θες να μακρύνεις τα μαλλιά σου ή που είσαι έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή - στα plus ότι δεν θα ζεσταίνεσαι.

Μόλις σού δώσαμε ιδέα για το επόμενο look σου, τι λες;