Follow us

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκοψε αγορέ τα μαλλιά της και πρόκειται για τεράστια αλλαγή

Αγνώριστη η ηθοποιός με το νέο της hair look.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τα μαλλιά της δεν αστειεύεται: Τα έχει βάλει για τα καλά στο "παιχνίδι" καθιστώντας τα ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της εξωτερικής της εμφάνισης. Εξυπηρετώντας κάθε φορά το εκάστοτε mood και διάθεσή της, είναι ένα δυναμικό κομμάτι του look της, πλήρως εναρμονισμένο με την ψυχολογική της κατάσταση.

Ξανθές μακριές μπούκλες; Αφέλειες; Ροζ ανταύγειες; Καστανά μαλλιά; Όλες οι αλλαγές είναι για εκείνη ένα fun παιχνίδι, που φροντίζει να απολαμβάνει κάνοντας και εμάς να ανυπομονούμε για την επόμενη, ακόμη πιο ανατρεπτική.

Loading...
Loading...

Η Πηνελόπη, αλλιώς

Χωρίς λοιπόν να μας απογοητεύει και δεδομένων όλων των αλλαγών που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στη ζωή της, η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει το μεγαλύτερο- μέχρι τώρα- hair make over της και δεν μπορούμε παρά να επικροτήσουμε την κίνηση αυτή.

Pixie my love

Πιο συγκεκριμένα, μόλις εγκαινίασε το νέο της pixie κούρεμα και δείχνει πιο hot από ποτέ, με έναν δυναμισμό που μόνο αυτό το look θα μπορούσε να της χαρίσει.

Την αλλαγή της επιμελήθηκε ο hair stylist Κωνσταντίνος Έβενος Κρητικός και μας έβαλε σε σκέψεις σχετικά με το κατά πόσο τελικά τα μακριά μαλλιά αποτελούν μονόδρομο (καθόλου.)

Change is my middle name..
Η όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια αντί για φραουλες, φτιάξε μια γαμ@τη λεμονάδα, έγραψε.

Δες την τεράστια αλλαγή της

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ