Ετοιμάζεις βαλίτσες; 10 προϊόντα ομορφιάς που θα μετανιώσεις αν δεν πάρεις μαζί σου

Τα προϊόντα για τα οποία αξίζει να "θυσιάσεις" 1-2 σορτσάκια για να κάνεις χώρο στη βαλίτσα σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Είσαι λίγες μέρες ή ακόμα και ώρες πριν τις καλοκαιρινές σου διακοπές και φανταζόμαστε πως είσαι περιχαρής που θα ξεφύγεις λίγο από την πολύβουη πόλη. Για μισό λεπτό όμως: Είσαι σίγουρη πώς πήρες όλα όσα χρειάζεσαι;

Aποτρίχωση ευαίσθητης περιοχής | 7 pro tips για λείο, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα

Πριν βιαστείς να απαντήσεις θετικά, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα γιατί είμαστε σίγουρες πως πολλά από τα must προϊόντα του καλοκαίριού λείπουν από τη βαλίτσα σου και -πίστεψέ μας- αν φύγεις χωρίς αυτά, θα το μετανιώσεις πικρά μόλις φτάσεις στο νησί. Εμείς σε προειδοποιήσαμε...

Tinted Moisturizer Oil Free, Laura Mercier (atticadps.gr/eshop)

Άφησε το foundation στο σπίτι και πάρε μαζί σου μια ενυδατική κρέμα με χρώμα και μη λιπαρή σύνθεση, όπως αυτή από την Laura Mercier. Είκοσι χρόνια μετά το αρχικό του λανσάρισμα,  το Tinted Moisturizer Oil Free SPF20 επανασυστήνεται με την ίδια μοναδική σύνθεση σε νέο packaging και με 15 αποχρώσεις, οι οποίες καλύπτουν όλους τους τόνους επιδερμίδας, από την πιο ανοιχτόχρωμη μέχρι την πιο σκούρα, προσφέροντας την ιδανική επιλογή σε όλους.

Lash Sensational Sky High Mascara, Maybelline

Για το μακιγιάζ των ματιών σου το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια καλή mascara. Πίστεψέ μας, αν πάρεις μαζί σου τη νέα Lash Sensational Sky High Mascara της Maybelline δεν θα σου λείψει ούτε το eyeliner, ούτε οι σκιές, αφού το αποτέλεσμα που χαρίζει είναι τόσο εντυπωσιακό, που πραγματικά δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να τονίσεις το βλέμμα σου.

Moisturizing Body Milk Monoi, HEI POA (atticadps.gr/eshop)

Μετά το μπάνιο στη θάλασσα και την έκθεση στον ήλιο, η επιδερμίδα σου σίγουρα θα «διψά» για ενυδάτωση. Μην ξεχάσεις λοιπόν να βάλεις στην τσάντα σου το Moisturizing Body Milk Monoi του brand HEI POA, το οποίο χάρη στην περιεκτικότητά του σε λάδι monoi Ταϊτής, ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα και την κρατά ενυδατωμένη μέχρι 24 ώρες.

Everlasting Liquid Matter Lipstick, Erre Due

Το μακιγιάζ για τις βραδινές βόλτες για ποτό στο νησί απαιτεί μόλις ένα προϊόν: ένα κατακόκκινο κραγιόν, όπως το Everlasting Liquid Matter Lipstick της Erre Due στην απόχρωση 620 Once Upon a Kiss, που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και θα κάνει ακόμα πιο σαγηνευτική την ηλιοκαμένη εμφάνισή σου, ενώ παράλληλα θα περιποιείται τα χείλη σου έτσι ώστε να διατηρούνται απαλά.

Blanche Collectors Edition, Byredo (atticadps.gr/eshop)

Από τη βαλίτσα σου δεν γίνεται να λείπει και το άρωμα που θα σε συνοδεύει σε όλες τις καλοκαιρινές σου περιπέτειες. Το Blanche, το αγαπημένο άρωμα του οίκου Byredo που μυρίζει καθαριότητα χάρη στις νότες από σανδαλόξυλο και musk, αποκαλύπτεται εκ νέου με λευκό καπάκι και ένα μπουκάλι χωρίς ετικέτα, απόλυτα καθαρό.

Brumisateur Facial Spray, Evian (hondos.gr)

Πίστεψέ μας, θα το μετανιώσεις πικρά αν δεν πάρεις μαζί σου ένα facial spray για να δροσίζεσαι κάτω από τον καυτό ήλιο. Το cul favourite Brumisateur Facial Spray του brand Evian περιέχει φυσικό μεταλλικό νερό από τις Γαλλικές Άλπεις, το οποίο ενυδατώνει και αναζοωγονεί το δέρμα για ξέγνοιαστες διακοπές χωρίς την γκρίνια με την οποία συνοδεύεται ο καύσωνας.

Bariesun Matifying Fluide SPF50+, Uriage Eau Thermale (στα φαρμακεία)

Αν υπάρχει ένα προϊόν από αυτήν τη λίστα που θα μετανιώσεις περισσότερο αν δεν πάρεις μαζί σου, αυτό είναι σίγουρα το αντηλιακό. Ειδικά σχεδιασμένη για το μικτό προς λιπαρό δέρμα, αυτή η αντηλιακή κρέμα της Uriage για ματ όψη παρέχει πολύ υψηλή προστασία ενάντια τόσο στις ακτίνες UVA και UVB όσο και στις ελεύθερες ρίζες. Θα λατρέψεις την ανάλαφρη σύνθεσή της, η οποία εγγυάται γρήγορη απορρόφηση και συνεχή ενυδάτωση, χωρίς ίχνος γυαλάδας.

Melting Blush, Rare Beauty (sephora.gr)

Τα multifunctional προϊόντα είναι must για κάθε καλοκαιρινό νεσεσέρ. Φέτος αγαπάμε το Melting Blush του brand της Selena Gomez, Rare Beauty, που μόλις ήρθε στα καταστήματα Sephora, γιατί λιώνει στην επαφή με το δέρμα και χαρίζει το πιο όμορφο χρώμα υγείας τόσο στα μάγουλα, όσο και τα χείλη. 

Invigo Sun UV Color Protection Spray, Wella

Ποιος είπε ότι μόνο η επιδερμίδα χρειάζεται προστασία από τον ήλιο; Αν θέλεις το χρώμα των μαλλιών σου να διατηρηθεί αναλλοίωτο και λαμπερό και η υφή τους λεία, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα αντηλιακό σπρέι μαλλιών, όπως το Invigo Sun UV Color Protection Spray της Wella.

Grape Water Rehydrating Serum, Caudalie (στα φαρμακεία)

Μπορεί εσύ να απολαμβάνεις τη ζεστή αγκαλιά του ήλιου, ωστόσο η επιδερμίδα του προσώπου σου διψάει για ένα σφηνάκι ενυδάτωσης. Αυτό ακριβώς είναι το Grape Water Rehydrating Serum της Caudalie το οποίο, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς, προσφέρει +127% ενυδάτωση, ανακουφίζει την ευαίσθητν επιδερμίδα, μειώνοντας την ερυθρότητα κατά 41% και συμβάλλει στην ενίσχυση και στην εξισορρόπηση του δερματικού μικροβιώματος, για μια λαμπερή και απαλή επιδερμίδα.