Follow us

Ανακαλύψαμε τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που δεν θα αποχωρίζεσαι όλο το καλοκαίρι

Η νέα ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου για το καλοκαίρι.

Beauty Istock Photo

Το πόσο σημαντικό είναι να φοράς αντηλιακή κρέμα προσώπου, φανταζόμαστε πως το ξέρεις ήδη. Γνωρίζεις όμως πως εξίσου σημαντική είναι και η αντηλιακή προστασία των μαλλιών; Η ηλιοθεραπεία και οι βόλτες κάτω από τον καυτό ήλιο ξεθωριάζουν το χρώμα των μαλλιών και τα αφυδατώνουν αφήνοντάς τα ξηρά και θαμπά. Για να διατηρήσεις την υγιή και λαμπερή εμφάνισή τους, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια haircare σειρά με αντηλιακά φίλτρα.

Ανακαλύψαμε τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που δεν θα αποχωρίζεσαι όλο το καλοκαίρι

Η ελληνική εταιρεία KYANA λανσάρει τη σειρά Sun Care, η οποία υπόσχεται βαθεια περιποίηση και προστασία των μαλλιών από τον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας, και το χλώριο της πισίνας. Περιλαμβάνει το Shampoo Sun Care με κερατίνη και εκχυλίσματα από argan oil, τη Μάσκα μαλλιών Sun Care με κερατίνη και argan oil για άμεση επανόρθωση και αναδόμηση και το Hair Oil Sun Care για λείο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Kyana

Από την άλλη η σειρά Queen της KYANA είναι ιδανική για προστασία της τρίχας και αναδόμηση των μαλλιών. Το σαμπουάν της σειράς καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χωρίς να τα απογυμνώνει από τα φυσικά έλαιά τους, συμβάλλοντας στη διατήρηση ενυδάτωσης και της φυσικής τους λάμψης. Η κρέμα Queen intensive thermo-protective κάνει το χτένισμα και το styling των μαλλιών πιο εύκολο, πιο γρήγορο παρέχοντας τη μέγιστη προστασία, ενώ η μάσκα αναδόμησης I-Queen Botox εμπλουτισμένη με πρωτεϊνες κερατίνης, μεταξιού και κολλαγόνου προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αναδόμηση.

info
Θα τα βρεις στα κομμωτήρια και στο www.kyana.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ