Follow us

Το βραβευμένο vegan beauty brand που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

Τόσο τα σαμπουάν και οι μάσκες μαλλιών, όσο και τα υβριδικά προϊόντα για το σώμα και τα μαλλιά θα σε ενθουσιάσουν.

Wedo Courtesy of Wedo

Ακολουθώντας τη μόδα του sustainability, ολοένα και περισσότερα vegan brands ομορφιάς "ξεπηδούν" στα beauty counters. Πώς μπορείς να ξέρεις όμως ποιο είναι πραγματικά αποτελεσματικό; Για να αποφασίσεις ποια προϊόντα αξίζει να προσθέσεις τελικά στο ηλεκτρονικό, αλλά και το φυσικό καλάθι σου, κοίταξε δύο πράγματα: Τα reviews και τα βραβεία. Και στις δύο κατηγορίες η weDo/ Professional διαπρέπει, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας πως είναι ένα από τα πιο hot vegan brands αυτήν την στιγμή.

Οι αξίες της weDo/ Professional

Το βραβευμένο vegan beauty brand που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

Πρόκειται για ένα vegan brand με θετική δράση που προσφέρει υψηλής απόδοσης φυσικά προϊόντα μαλλιών τα οποία βελτιώνουν την κατάσταση των μαλλιών, του σώματος, αλλά και του πλανήτη μας. Η φιλοδοξία του είναι να προσκαλέσουν τους ανθρώπους να δράσουν μαζί.

WeDo

Αυτό το οποίο το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα brands, είναι η οικολογική συνείδησή του. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από vegan, cruelty-free και 100% ανακυκλώσιμα προϊόντα, καθένα από τα οποία περιέχει έως και 50% λιγότερα συστατικά σε σχέση με τα μέσα προϊόντα μαλλιών που κυκλοφορούν στην αγορά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί μαζί με επιστήμονες από τα εργαστήρια περιποίησης μαλλιών της Wella Professionals και σε συνεργασία με κομμωτές για να προσφέρει επαγγελματική απόδοση.

Η πρόσφατη βράβευση

Πρόσφατα η Wella Hellas βραβεύθηκε με Gold Award στην κατηγορία Best Vegan Haircare product για την ολοκληρωμένη Vegan Hair Care σειρά της weDo/ Professional στα φετινά Vegan Awards.

WeDo

Ο θεσμός των βραβείων πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την Boussias Communications και ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των νικητών μέσω του site www.veganawards.gr έτσι ώστε το ευρύτερο κοινό, να ενημερωθεί για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα των εταιρειών που υποστηρίζουν το vegan lifestyle, αλλά και να εμπνευστεί για την προσωπική τους ανάπτυξη.

Η αξιολόγηση των Vegan Awards έγινε από 40 διακεκριµένους πανεπιστηµιακούς θεσµικούς παράγοντες, επιστήµονες, επαγγελματίες και δηµοσιογράφους υπηρετώντας ο καθένας από την δική του σκοπιά τον βιγκανισµό.

info
www.wedoact.com/el-gr/
Instagram @wedo_act και στο hashtag #TogetherWeDo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ