Follow us

Ράνια Τζίμα | Το μεγάλο λάθος στο μακιγιάζ της που απογοήτευσε

Το λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες το καλοκαίρι και θα πρέπει σίγουρα να αποφύγεις.

Ράνια Τζίμα ndp

To concealer αποτελεί staple προϊόν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ κι αυτό γιατί εκτός από το ότι μπορεί να καμουφλάρει ουλές, δυσχρωμίες και σπυράκια, μπορεί επίσης να δώσει λάμψη στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Αυτό βέβαια μόνο αν διαλέξεις την κατάλληλη απόχρωση!

Δέσποινα Βανδή | Η πρώτη φωτογραφία της μετά το διαζύγιο και η όλο νόημα λεζάντα

Εκεί ακριβώς είναι που έσφαλε η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα, η οποία εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο του Mega έχοντας κάνει ένα σοβαρό λάθος στο μακιγιάζ, το οποίο πολλές γυναίκες κάνουν αυτήν την περίοδο.

Όπως θα δεις στο στιγμιότυπο που ακολουθεί, η δημοσιογράφος, η οποία, κατά τ' άλλα έδειχνε πολύ όμορφη, μάλλον είχε μαυρίσει από τις καλοκαιρινές διακοπές της ή έστω τα μπάνια της στις παραλίες της Αττικής, φορούσε κάτω από τα μάτια της το concealer που φορούσε και το χειμώνα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλη αντίθεση με την επιδερμίδα της και το αποτέλεσμα να δείχνει γκρι και καθόλου κολακευτικό.

Ειρήνη Μερκούρη | Το λάθος στο μακιγιάζ της που προβλημάτισε

Friendly Reminder

Αυτός είναι ο λόγος που για το καλοκαίρι θα σε συμβουλεύαμε να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου, αγοράζοντας καλυπτικά προϊόντα που ταιριάζουν με τη νέα, μαυρισμένη όψη της επιδερμίδας σου. Μην ξεχνάς επίσης, πως το concealer για τους μαύρους κύκλους θα πρέπει να είναι μόλις 1-2 τόνους πιο ανοιχτόχρωμο από την επιδερμίδα κι όχι περισσότερο.

Δες το στιγμιότυπο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων:

Ράνια Τζίμα | Το μεγάλο λάθος στο μακιγιάζ της που απογοήτευσε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ