Follow us

H Jennifer Lopez έγινε 52 και μας αποκαλύπτει το μυστικό της νεανικής (και υπέροχης) επιδερμίδας της

Πώς καταφέρνει να δείχνει μέχρι και 20 χρόνια νεότερη;

Jennifer Lopez Splash News

To Σάββατο 24 Ιουλίου η Jennifer Lopez έγινε 52 ετών, και αποκλείεται να μην πήρε το μάτι σου το καρουζέλ με τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο προφίλ της. Την πολύ σημαντική αυτή ημέρα επέλεξε η Λατίνα star για να επισημοποιήσει τη φημολογούμενη (μέχρι πρότινος) σχέση της με τον Ben Affleck, μιας και στην τελευταία φωτογραφία το ζευγάρι απεικονίζεται να φιλιέται παθιασμένα στο στόμα, συγκεντρώνοντας σε μόλις λίγα λεπτά πάνω από 5 εκατομμύρια likes.

Εκτός από το ρομαντικό αυτό ενσταντανέ όμως, δεν γινόταν να μην προσέξουμε το συγκλονιστικό σώμα της JLo αλλά και την ονειρική επιδερμίδα της που την κάνει να φαίνεται μέχρι και 20 χρόνια νεότερη.

Η star έχει μοιραστεί πολλές φορές στο παρελθόν τα beauty tips που τη βοηθούν να διατηρεί την πολυπόθητη λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα της, ενώ λάνσαρε ακόμα και δική της skincare σειρά προϊόντων που ισχυρίζονται ότι χαρίζουν στο δέρμα το signature πλέον "JLo glow". Γιατί αυτή η λάμψη στην επιδερμίδα της είναι τόσο χαρακτηριστική που απέκτησε και δικό της όνομα, με εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο να αναρωτιούνται πώς καταφέρνει να διατηρεί αυτό το άψογο αποτέλεσμα στο πρόσωπό της, θέλοντας να το μιμηθούν.

Οι 5 χρυσοί κανόνες της Jennifer Lopez για αξεπέραστη λάμψη στην επιδερμίδα

Αυτή τη φορά όμως η 52χρονη επέλεξε να μοιραστεί σε ένα πεντάλεπτο βίντεο όλα τα βήματα που ακολουθεί πιστά στην πρωινή της skincare ρουτίνα και που τη βοηθούν να αποκτήσει (και να συντηρήσει) όλη αυτή την λάμψη -και κατ' επέκταση, την φρέσκια και νεανική όψη που όλες θέλουμε.

Φυσικά, όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι από τη δική της σειρά JLo Beauty, ενώ "ορκίζεται" στη δύναμη του καφέ και του νερού που την ξυπνούν και την ενυδατώνουν.

Δες το βίντεο:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ