Είναι επίσημο | Αυτή είναι η ωραιότερη καστανή απόχρωση μαλλιών του φετινού καλοκαιριού

Ο πιο κομψός τρόπος να φωτίσεις τα καστανά μαλλιά σου λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σου αρέσουν οι ανταύγειες, αλλά βαριέσαι τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για touch ups ή μήπως σε έλκει η τάση των κόκκινων αποχρώσεων στα μαλλιά, αλλά φοβάσαι να κάνεις μια τόσο δραστική αλλαγή στην εμφάνισή σου; Αν απάντησες ναι σε οτιδήποτε από τα παραπάνω, τότε το sunset brown, ένα από τα πιο όμορφα χρώματα μαλλιών για καστανές, είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις το γιατί...

Coconut Candy | Το χρώμα μαλλιών που ζητούν αυτήν την στιγμή τα πιο ενημερωμένα κορίτσια

Sunset Brown | Ένα από τα πιο όμορφα χρώματα μαλλιών για καστανές

Πρόκειται για μία χάλκινη-καστανή απόχρωση, που θα "ζεστάνει" το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου, αντί απλά να το φωτίσει, όπως κάνουν οι παραδοσιακές καλοκαιρινές αποχρώσεις για καστανές. Βασικό της χαρακτηριστικό είναι η διακριτική χρυσαφένια λάμψη, όμοια με εκείνη ενός όμορφου καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος.

Πώς να γίνεις ξανθιά χωρίς να καταστρέψεις -πολύ- τα μαλλιά σου

Ένα από τα μεγάλα της πλεονεκτήματα είναι το γεγονός πως είναι εξαιρετικά low maintenance, δηλαδή δεν απαιτεί συχνά ραντεβού στο κομμωτήριο για φρεσκάρισμα έτσι ώστε να δείχνει αψεγάδιαστη. Ένα ραντεβού για touch up του χρώματος κάθε 6 εβδομάδες είναι αρκετό. Ακόμα και να καθυστερήσεις λίγο να επισκεφτείς τον αγαπημένο σου colorist, η αντίθεση με το φυσικό καστανό των μαλλιών σου θα είναι τόσο διακριτική, που θα μοιάζει με ένα soft ombré.

Τι να ζητήσεις;

Όταν πας στο κομμωτήριο, ζήτησε από τον colorist να βάψει τα μαλλιά σου σε μία "ζεστή" καστανή απόχρωση ένα τόνο πιο ανοιχτή από τη φυσική σου, ιδανικά με κόκκινο υπότονο για μια rose gold λάμψη. Για να ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα, μπορείς να ζητήσεις επίσης ανταύγειες ή μπαλαγιάζ.

Ξέχνα τα μακριά μαλλιά! Αυτές θα είναι οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν

Hair Inspo

Σου άρεσαν όσα διάβασες και δεν βλέπεις την ώρα να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο; Πάρε έμπνευση από τα παρακάτω sunset brown hair looks και αποθήκευσε τις φωτογραφίες που σου αρέσουν περισσότερο για να τις δείξεις στον colorist σου: