Follow us

Hailey Bieber | Πώς θα αποκτήσεις το αξεπέραστο sunkissed look της

Τα μικρά μυστικά του top model για υπέροχη λάμψη στο πρόσωπο.

Hailey Bieber Splash News/Ideal Image

H Hailey Bieber διαθέτει ίσως ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της showbiz - εκτός από υπέροχες αναλογίες αλλά και υπέρκομψο στιλ. Δεν είναι τυχαίο που ό,τι κι αν φορέσει ή όπως κι αν βαφτεί, θα αντιγραφεί από πολλές beauty addicts το επόμενο λεπτό.

Tα 8 beauty προϊόντα που αγαπήσαμε τον Αύγουστο

Πώς καταφέρνει όμως να διατηρεί πάντα μια τόσο ενυδατωμένη και dewy επιδερμίδα, χωρίς την παραμικρή ατέλεια; Όπως έχουμε ξαναπεί, ακολουθεί εντατικά μια πολύ προσεκτική skincare ρουτίνα βασισμένη στις ανάγκες του δέρματός της, με βαθύ καθαρισμό και ενεργά συστατικά όπως η ρετινόλη.

Εκτός από αυτό το εξαιρετικά σημαντικό βήμα όμως, χρησιμοποιεί έξυπνα και το μακιγιάζ, ώστε να δώσει όλη αυτή τη λάμψη και το sunkissed look που χρειάζεται το καλοκαίρι.

Το μυστικό έγκειται στη σωστή χρήση του bronzer και του highlighter. Όπως διαπιστώσαμε στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε η makeup artist της, Dendoll, εφαρμόζει στρατηγικά και σε μικρές ποσότητες το highlighter και την bronzing powder ώστε να αποκτήσει την πολυπόθητη ηλιοκαμμένη όψη χωρίς να φαίνεται αφύσικη. Απεναντίας, δείχνει σαν να κάθησε πολλές ώρες στον ήλιο και την απέκτησε φυσικά.

Loading...

Πώς το κάνει;

Λίγη λάμψη ψηλά στα ζυγωματικά, στη ράχη της μύτης ακόμα και στα βλέφαρα αρκούν για να λάμπεις όλη νύχτα, ενώ η πούδρα πρέπει έχει ήδη τοποθετηθεί με φειδώ στα ίδια σημεία. Αντί για σκιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bronzer σου ή ακόμα και το ρουζ σου. Τέλος, ελάχιστο ροζ lip gloss θα σού δώσει τα ζουμερά χείλη που πάντα ονειρευόσουν.

Το χρωματιστό μανικιούρ της Chiara Ferragni που μάς έφτιαξε τη διάθεση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ