Follow us

Grey is the new sexy | 10 Ελληνίδες celebrities που άφησαν φυσικά τα γκρίζα μαλλιά τους

Ποιες υιοθέτησαν το νέο μεγάλο trend για τις γυναίκες άνω των 50;

γκρίζα μαλλιά NDP

Μπορεί η Sarah Jessica Parker στις πρώτες φωτογραφίες του reboot του Sex and the City, η Andie MacDowell και η Helen Mirren στο κόκκινο χαλί των πιο δημοφιλών εκδηλώσεων να ανέδειξαν τα φυσικά γκρίζα μαλλιά τη νέα κορυφαία τάση για γυναίκες άνω των 50, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το νέο μεγάλο trend δεν έχει υιοθετηθεί και εντός συνόρων. Ακολουθούν 10 Ελληνίδες celebrities που αποφάσισαν να αγκαλιάσουν τα φυσικά γκρίζα μαλλιά τους, εμπνέοντας χιλιάδες γυναίκες σε όλη τη χώρα:

Κάνε restart | Τα χρώματα μαλλιών που θα σε ανανεώσουν φέτος το φθινόπωρο

Ρέα Τουτουνζή

Ήταν μία από τις πρώτες Ελληνίδες celebrities, που υιοθέτησε το à la garçonne κούρεμα, κάνοντάς το μέρος του signature look της κι αποδεικνύοντας ότι τα "αντρικά" κουρέματα μπορούν να δείχνουν εξαιρετικά σαγηνευτικά. Μέσα στα χρόνια, πειραματίστηκε επίσης αρκετά και με το χρώμα των μαλλιών της, επιλέγοντας από platinum blonde και μαύρες, μέχρι τιρκουάζ(!) αποχρώσεις. Σήμερα η Ρέα Τουτουνζή έχει αφήσει φυσικά τα γκρίζα μαλλιά της, ενώ έχει υιοθετήσει ένα ακόμα πιο κοντό pixie cut, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Μελίνα Κανά

Grey is the new sexy | 10 Ελληνίδες celebrities που άφησαν φυσικά τα γκρίζα μαλλιά τους

Η Μελίνα Κανά έχει κάνει εδώ και χρόνια τα γκρίζα μαλλιά το signature hair look της και η επιλογή της αυτή τη δικαιώνει σε κάθε της εμφάνιση. Καθώς τα γκρίζα μαλλιά μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο θαμπό και κουρασμένο, σχεδόν πάντα ολοκληρώνει το μακιγιάζ της με έντονο κόκκινο κραγιόν.

Λουκία Παπαδάκη

γκρίζα μαλλιά

Μέσα από τη νέα σειρά του Mega, "Μαύρο Ρόδο", η Λουκία Παπαδάκη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της στην Λάμψη, επέστρεψε στην επικαιρότητα, αποδεικνύοντας σε κάθε της εμφάνιση την κομψότητα των γκρίζων μαλλιών.

Ματθίλδη Μαγγίρα

γκρίζα μαλλιά

Η Ματθίλδη Μαγγίρα απαρνήθηκε πρόσφατα τα χαρακτηριστικά καστανά μαλλιά της, προκειμένου να αφήσει τη φυσική ασημένια κουπ της να λάμψει.

Εβελίνα Παπούλια

Βαδίζοντας στο δρόμο που χάραξε η Sarah Jessica Parker, η Εβελίνα Παπούλια αποφάσισε να "αγκαλιάσει" τη φυσική διαδικασία γήρανσης των μαλλιών της, υιοθετώντας την τάση των herringbone highlights. Οι εν λόγω ανταύγειες αντί να καμουφλάρουν τις γκρίζες τρίχες, τις τονίζουν χρησιμοποιώντας ένα μοτίβο ψαροκόκαλου.

Άννα Βίσση

Την ίδια ακριβώς τάση υιοθέτησε και η Άννα Βίσση ενσωματώνοντας έτσι τις φυσικές γκρίζες ρίζες των μαλλιών της στο look της.

Δήμητρα Γαλάνη

γκρίζα μαλλιά

Η Δήμητρα Γαλάνη ποτέ δεν αγαπούσε να βάφεται έντονα και να κάνει over the top εμφανίσεις. Τώρα στα 68 της χρόνια αποφάσισε να απαρνηθεί τα signature ξανθά μαλλιά της, αφήνοντάς τα γκρίζα, υιοθετώντας ένα ακόμα πιο natural look.

Τάνια Τσανακλίδου

Τάνια Τσανακλίδου

Μία ακόμα ερμηνεύτρια που αποφάσισε να αφήσει τα γκρίζα μαλλιά της να λάμψουν είναι και η Τάνια Τσανακλίδου. Αντί να τα αφήσει τελείως φυσικά, ακολούθησε την τάση του grey-blending φωτίζοντας την κουπ της με ξανθές ανταύγειες.

Ελένη Ψυχούλη

Loading...

Κάτι αντίστοιχο έχει κάνει και η Ελένη Ψυχούλη, υιοθετώντας ένα platinum grey pixie, σε όμοιο χρώμα με εκείνο της Cynthia Nixon στις backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Sex and the City reboot.

Λίνα Νικολακοπούλου

Λίνα Νικολακοπούλου

Η διάσημη στιχουργός έχει αμφισβητήσει δύο μεγάλα στερεότυπα: πως οι γυναίκες άνω των 60 πρέπει να βάφουν τα γκρίζα μαλλιά τους και πως δεν είναι καθόλου κολακευτικό για εκείνες να τα αφήνουν μακριά. Το αποτέλεσμα; Η μακριά γκριζα κουπ της που έχει γίνει πλέον σήμα κατατεθέν της.

Honourable Mention: Σάκης Ρουβάς

Ρουβάς

Πριν δύο μόλις μήνες, ο Σάκης Ρουβάς "εισέβαλε" στο πλατό του "Καλό Μεσημεράκι" με τον Νίκο Μουτσινά και εντυπωσίασε τις θαυμάστριές του, καθώς για πρώτη φορά εμφανίστηκε με μία γκρίζα τούφα στο μπροστινό μέρος των μαλλιών του. Η διακριτική αλλαγή στην εμφάνισή του όχι μόνο δεν του στέρησε τη γοητεία του, αλλά αντίθετα μάλλον την ενίσχυσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ