Follow us

Οι celebrities και τα beauty looks που ξεχώρισαν στο show των Dolce & Gabbana στη Βενετία

Αλλά και οι πανέμορφες κόρες των Monica Bellucci και Heidi Klum που έκαναν την έκπληξη περπατώντας στο catwalk.

kitty spencer Splash News

Το φαντασμαγορικό show των Dolce & Gabbana που πραγματοποιήθηκε στις 29 Αυγούστου στην ονειρεμένη Βενετία τα είχε όλα: haute couture δημιουργίες που ήταν σαν να "ξεπήδησαν" από μια άλλη εποχή, γόνδολες και παλάτια σε ένα επιβλητικό τοπίο και φυσικά celebrities που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί, κάνοντάς μας να ξεχάσουμε για λίγο τις δύσκολες στιγμές της πανδημίας.

Ήδη έχουμε αναφερθεί διεξοδικά στην εντυπωσιακή εμφάνιση της Jennifer Lopez, που τράβηξε τα βλέμματα τόσο με την baroque δημιουργία που φορούσε όσο και με το επιβλητικό beauty look της, που ήταν τέλεια προσεγμένο από την κορυφή έως τα νύχια. Όμως, δεν ήταν μόνο η Λατίνα σταρ αυτή που μονοπώλησε τα φλας των φοτογράφων: πλήθος άλλων celebrities εμφανίστηκαν απαστράπτουσες στην επίδειξη, με εμάς να μην ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι οι κόρες των Monica Bellucci και Heidi Klum έδωσαν επίσης το παρών όχι μόνο ως επίτιμες καλεσμένες στο πάρτι που ακολούθησε αλλά και ως μοντέλα που περπάτησαν στο catwalk.

Αναλυτικότερα παρακάτω τα beauty looks από την επίδειξη των Dolce & Gabbana που ξεχωρίσαμε:

Jennifer Lopez

Από την sunkissed επιδερμίδα της μέχρι τα μαλλιά, το περίτεχνο headpiece και το προσεγμένο μακιγιάζ, τα πάντα στην τραγουδίστρια "φώναζαν" λάμψη και ομορφιά. Ίσως το αποτέλεσμα να ήταν λίγο πιο μαξιμαλιστικό απ' όσο θα θέλαμε, αλλά στη Λατίνα σταρ τα πάντα συγχωρούνται - κι αν δεν τολμήσει μια τόσο μεγαλόπρεπη εμφάνιση σε fashion show, τότε πότε; Αν και δεν μπορούμε να μας φανταστούμε να αντιγράφουμε το look της, σίγουρα αντλούμε έμπνευση από την - πάντα - glowy εμφάνισή της. Δες περισσότερες λεπτομέρειες για όλο το look της JLo εδώ.

Loading...

Heidi Klum

Έντονο smokey eye look με γκρι και μαύρες σκιές αλλά και απαλές αποχρώσεις σε μάγουλα και χείλη ήταν το χαρακτηριστικό μακιγιάζ του τοπ μόντελ που έκανε αντίθεση με τα ολόξανθα μαλλιά και τη λευκή επιδερμίδα της. Το sleek, ίσιο χτένισμα με τις αφέλειες "προσγείωνε" το όλο look της. Απ' ότι φαίνεται όμως, το μοντέλο και παρουσιάστρια προτίμησε να δώσει όλη την έμφαση στο μανικιούρ της, αφού έβαψε τα πολύ μακριά νύχια της σε φλογερό κόκκινο και στόλισε όλα σχεδόν τα δάχτυλά της με ογκώδη και περίτεχνα δαχτυλίδια.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Leni Klum

Η 17χρονη κόρη της Heidi Klum φόρεσε ένα sparkly silver μίνι φόρεμα, παρόμοιο με αυτό της μητέρας της, για να παρευρεθεί στο πάρτι που έγινε μετά το σόου. Άφησε τα μαλλιά της λυτά με ένα χαλαρό σπάσιμο ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ φυσικό, τόσο ώστε να αρμόζει στην ηλικία της. Όσο για την εμφάνισή της στο catwalk, δόθηκε έμφαση στις λάμψεις στο πρόσωπό της ενώ το eye liner ήταν όσο έντονο έπρεπε για ένα ελκυστικό βλέμμα.

Loading...
Loading...

Monica Bellucci

Με ένα όσο το δυνατόν πιο low-maintenance look εμφανίστηκε η γοητευτική Monica Bellucci στο πλευρό της κόρης της. Με πολύ φυσικό μακιγιάζ αλλά και σχεδόν messy hair, η πασίγνωστη ηθοποιός έλαμπε όχι μόνο λόγω της φυσικής ομορφιάς της αλλά και λόγω της χαράς και περηφάνειας που ένιωθε για την κόρη της.

Loading...

Deva Cassel

Η μόλις 16 χρονών Deva Cassel έλαμψε στο catwalk με τη φούξια μάξι δημιουργία με απλικαρισμένα λουλούδια του οίκου. Τα μαλλιά της ήταν πλούσια και σγουρά, αφημένα στη φυσική τους υφή και στιλ, ενώ μια διακριτική γραμμή eyeliner και ένα σκούρο μπορντό κραγιόν αναδείκνυε τα φίνα χαρακτηριστικά της με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, άφησε το ίδιο beauty look και στην εκδήλωση που ακολούθησε στη συνέχεια.

Loading...
Loading...

Kitty Spencer

Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε με δύο διαφορετικά looks. Για την επίδειξη, επέλεξε να αφήσει χαλαρά τα μαλλιά της να πλαισίωσουν τους ώμους της, με ένα χαλαρό σπάσιμο και έναν μοναδικό όγκο που της χάριζε μια sexy-chic αύρα. Για τη δεξίωση μετά το show έπιασε τα μαλλιά της ψηλά σε έναν sleek κότσο, ώστε να αφήσει να φανούν τόσο τα όμορφα χαρακτηριστικά της όσο και τα λαμπερά κοσμήματα στον λαιμό και τα αυτιά της.

Οι celebrities και τα beauty looks που ξεχώρισαν στο show των Dolce & Gabbana στη Βενετία
Loading...

January Jones

Lob haircut με καλοκαιρινά waves και κατακόκκινο κραγιόν ήταν τα δύο signature στοιχεία του look της January Jones - και κάτι μας λέει ότι θα γίνουν και τα νέα trends για το ερχόμενο φθινόπωρο.

January Jones

Kitty Spencer | Με δύο λαμπερά φορέματα και εντυπωσιακά κοσμήματα στην επίδειξη των Dolce&Gabbana

Εσωτερικές εικόνες: Splash News/ Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ