Hailey Bieber | To μικρό (και ανέξοδο) μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα μετά τις διακοπές

Τι κάνει το νεαρό μοντέλο και έχει τόσο αψεγάδιαστο δέρμα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Είναι δίκαιο πλέον να πούμε ότι η Hailey Bieber διαθέτει σίγουρα από τα πιο λαμπερά δέρματα της showbiz. Έχουμε μιλήσει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν για την αγάπη της για το skincare αλλά και όλες τις beauty συνήθειες που ακολουθεί το νεαρό μοντέλο για να έχει αυτήν την τόσο αξιοζήλευτη επιδερμίδα.

Για άλλη μια φορά λοιπόν η 24χρονη επιβεβαίωσε το πόσο πολύ φροντίζει το πρόσωπό της (αλλά και τον εαυτό της) με μια σειρά φωτογραφιών που ανέβασε πριν λίγες μέρες στο Instagram της.

Πιο συγκεκριμένα, το post την έδειχνε να ποζάρει με ένα ποτήρι νερό γεμάτο παγάκια αλλά και άφθονη κρέμα στο πρόσωπό της, ενώ στη λεζάντα ανέγραφε:

"Monday plans = hydrate + hydrate +hydrate".

Δες επίσης: To καλοκαιρινό μακιγιάζ της Hailey Bieber που όμως μπορείς άνετα να κάνεις και το φθινόπωρο

Δες τις φωτογραφίες:

Με αυτόν τον τρόπο ήθελε ξεκάθαρα να δηλώσει ότι τα πλάνα της για τη Δευτέρα (αλλά και κάθε μέρα) περιλαμβάνουν πρωτίστως την πλήρη ενυδάτωση, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Γι᾽αυτό και φροντίζει να καταναλώνει άφθονες ποσότητες νερού αλλά και να ακολουθεί μια εντατική skincare ρουτίνα με πλούσιες ενυδατικές κρέμες, ορούς και, φυσικά, αντηλιακό. Βέβαια, αυτή η ρουτίνα γίνεται ακόμα πιο επιτακτική μετά τις διακοπές, που η επιδερμίδα έχει οπωσδήποτε ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο, το αλάτι και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Αν κι εσύ νιώθεις το δέρμα σου ταλαιπωρημένο και αφυδατωμένο μετά τις διακοπές, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας εδώ.