Follow us

Το μικρό beauty trick της Camila Cabello για μεγαλύτερα μάτια και πιο φωτεινό βλέμμα

Το μυστικό της για ένα μαγευτικό βλέμμα βρίσκεται ένα προϊόν μακιγιάζ μακριά.

Camila Cabello Abaca

Όχι ότι χρειάζεται και πολύ makeup η Camila Cabello για να δείξει όμορφη, πάντως σε κάθε περίπτωση λίγο μακιγιάζ είναι πάντα χρήσιμο για να αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας.

Hailey Bieber | To μικρό (και ανέξοδο) μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα μετά τις διακοπές

Αν πιάνεις λοιπόν τον εαυτό σου να χαζεύει τα μεγάλα μάτια της νεαρής star αλλά και το εκφραστικό, έντονο βλέμμα της, μάθε ότι ένα ποσοστό της γοητείας τους οφείλεται στο μακιγιάζ και τον τρόπο που τα βάφει. Φυσικά και το DNA παίζει κρίσιμο ρόλο, αλλά πόσες φορές έχουμε δει όμορφα μάτια να "χαντακώνονται" με κακό ή λανθασμένο μακιγιάζ, και πόσες φορές αναδεικνύονται και ομορφαίνουν ακόμα και τα πιο μικρά μάτια αν το μακιγιάζ γίνει σωστά;

Αυτό το γνωρίζει καλά τόσο η ίδια όσο και ο make up artist της, Patrick Ta, που επιμελείται πολλά looks της τα οποία γίνονται viral σε χρόνο μηδέν.

Μπορείς να μαντέψεις λοιπόν με ποιο προϊόν μακιγιάζ κατάφερε αυτή τη φορά να κάνει τα μάτια της 24χρονης να ξεχωρίζουν απο μακριά και το βλέμμα της να είναι τόσο φωτεινό; Μα με το eye liner φυσικά, που ανάλογα με τη γραμμή που θα κάνεις στα βλέφαρα μπορείς να πετύχεις τελείως διαφορετικά looks.

Από το κλασικό μαύρο cat eye μέχρι νέον αποχρώσεις σε ροζ, κίτρινο και πορτοκαλί αλλά και διάφορες τεχνικές eye liner (όπως το graphic liner), κατάφερε να δώσει μια νέα διάσταση στο μακιγιάζ της και να τη δούμε όπως δεν την είχαμε συνηθίσει.

H Dua Lipa με το χτένισμα που την έκανε να δείχνει (πολύ) μικρότερη

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το βλέμμα μας έπεσε κατευθείαν στα μάτια της οπότε μπορούμε να πούμε ότι ο σκοπός επετεύχθη.

Διαπίστωσέ το και μόνη σου παρακάτω:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ