Follow us

Καλεσμένη σε γάμο το ΣΚ; Πάρε ιδέες για το μακιγιάζ σου από την Jennifer Lopez

Όλη η έμπνευση που χρειάζεσαι για το μακιγιάζ σου αν είσαι καλεσμένη σε γάμο.

Jennifer Lopez Splash News

Είσαι καλεσμένη σε γάμο το σαββατοκύριακο (ή σε οποιαδήποτε πιο "επίσημη" περίσταση) και αναρωτιέσαι τι μακιγιάζ να κάνεις; Μην ανησυχείς καθώς η αγαπημένη σου Λατίνα σταρ σού έχει τη λύση - όπως πάντα.

Ο λόγος για την Jennifer Lopez που για άλλη μια φορά εντυπωσίασε τους πάντες με το συγκλονιστικό μακιγιάζ της. Το ωραίο είναι ότι είναι όσο λαμπερό και έντονο πρέπει, χωρίς υπερβολές. Η σταρ ξέρει να δίνει έμφαση στα καλύτερα χαρακτηριστικά της και να τα αναδεικνύει σωστά, με τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ. Σύμμαχός της η δημοφιλής makeup artist, Mary Phillips που χρησιμοποίησε προϊόντα μακιγιάζ από τη σειρά JLO Beauty, ώστε να δημιουργήσει το γνωστό JLo glow.

Hailey Bieber | To μικρό (και ανέξοδο) μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα μετά τις διακοπές

Δες το makeup look:

Loading...
Loading...
Loading...

Για να το αντιγράψεις θα χρειαστείς ένα υγρό bronzer ή μια bronzing powder, ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας σου. Αν είσαι λιπαρή, προτίμησε το bronzer σε μορφή πούδρας ενώ αν έχεις κανονικό ή ξηρό δέρμα το liquid bronzer είναι η καλύτερη επιλογή για σένα, αφού θα σου χαρίσει ένα ωραίο, λαμπερό εφέ. Στη συνέχεια, δώσε βάση στο ρουζ για μια δόση υγείας στα μάγουλα αλλά και στις λάμψεις με highlighter, ώστε να γίνει το μακιγιάζ ακόμα πιο glowy στην στιγμή. Στα plus ότι οι λάμψεις με τη βοήθεια του highlighter έχουν το "χάρισμα" να μετατρέπουν makeup look σου σε βραδινό, ακόμα κι αν δεν έχεις βαφτεί ιδιαίτερα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Γι' αυτό και αποφεύγεται η υπερβολική χρήση του τις πρωινές ώρες.

Επίσης, καφέ, μπεζ και ροζ τόνοι στα βλέφαρα θα τονίσουν το βλέμμα σου ενώ οι έξτρα στρώσεις μάσκαρα θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τα μάτια σου. Τέλος, το nude lipstick και το λαμπερό lip gloss θα ολοκληρώσουν τέλεια το όλο look.

Γιατί μας αρέσει;

Γιατί πρόκειται για ένα μακιγιάζ που ταιριάζει πολύ στο sunkissed πρόσωπό σου μετά τις διακοπές και είναι η ωραιότερη επιλογή για τη μεταβατική αυτή περίοδο.

Φθινοπωρινό πεντικιούρ | Τα πιο ινσταγκραμικά χρώματα νυχιών που προτιμούν τώρα οι διασημότερες influencers

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ