Follow us

Baby Bubble Braids | Το εύκολο χτένισμα για μακριά μαλλιά που θα βλέπεις παντού στο Instagram το φθινόπωρο

Και το πιο σημαντικό: μπορείς να το φτιάξεις σε λιγότερο από 5'.

street style Pixel Formula

Αναζητάς ένα εύκολο χτένισμα για μακριά μαλλιά που θα μπορείς να κάνεις γρήγορα κάθε πρωί, όση διάθεση κι αν (δεν) έχεις;

Γιατί είναι σύνηθες πολλά πρωινά να μην έχουμε ούτε τον χρόνο αλλά ούτε και την άνεση να ασχοληθούμε πολύ με τα μαλλιά μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να φαινόμαστε όμορφες και περιποιημένες, ειδικά αν έχουμε να πάμε στο γραφείο ή τη σχολή.

Ιδίως αν έχεις μακριά μαλλιά, τα πράγματα περιπλέκονται λίγο περισσότερο. Μπορεί να έχεις περισσότερες επιλογές χτενισμάτων χάρη στο μάκρος τους, όμως η αλήθεια είναι ότι θέλουν αρκετή φροντίδα για να δείξουν περιποιημένα και λαμπερά.

Back-to-School | 5 πανεύκολα χτενίσματα που θα σου εξοικονομήσουν πολύ χρόνο τα πρωινά

Τις ημέρες λοιπόν που βιάζεσαι πολύ, προτείνουμε να κάνεις ένα από τα χτενίσματα που προβλέπεται να γίνει (αν δεν έχει ήδη γίνει) η μεγαλύτερη τάση στο Instagram το φετινό φθινόπωρο. Σίγουρα γνωρίζεις τα baby braids, τις λεπτές τουφίτσες πλεγμένες σε κοτσίδες που πλαισιώνουν το πρόσωπο δεξιά και αριστερά, χαρίζοντάς σου μια girly αλλά και hippie-chic αύρα. Αποθεώθηκαν τις δεκαετίες του '70 και '90 και είναι λογικό να επανέρχονται το 2021 ακόμα πιο φρέσκιες, μιας και είναι όσο low-maintenance θα θέλαμε και απαιτεί η εποχή που διανύουμε.

Τελευταία όμως, μια νέα εκδοχή έχει εμφανιστεί, χαρίζοντας στο χτένισμα ένα πολύ ενδιαφέρον twist: τα baby bubble braids.

Όπως μπορείς να φανταστείς, πρόκειται και πάλι για λεπτές τουφίτσες, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι κοτσίδες αλλά ένας περίεργος συνδυασμός των baby braids με τη bubble ponytail.

Πώς θα το πετύχεις

Καταρχάς να πούμε ότι είναι πανεύκολο να το κάνεις μέσα σε λιγότερο από 5' - άρα είναι τέλειο για τις ημέρες που βιάζεσαι, και ακόμα καλύτερο για τις bad hair days σου. Απλά, περνάς κατά μήκος ολόκληρης της μπροστινής τούφας σου διάφανα λαστιχάκια με στόχο να δημιουργήσεις ένα εφέ... φούσκας. Όσο πιο μακριά μαλλιά έχεις δε, τόσο το καλύτερο.

Δες παρακάτω τι εννοούμε:

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ