Follow us

Ενώ εσύ κοιμάσαι | Πώς θα ξυπνάς κάθε πρωί με μια λαμπερή, νεανική και φρέσκια επιδερμίδα

Καταπολέμησε τις αρνητικές επιδράσεις του stress στο δέρμα με το καινοτόμο booster νυκτός της Environ.

skin iStock

Παρατηρείς ότι η επιδερμίδα σου έχει μια ακαθόριστη θαμπάδα, ενώ δείχνει ταλαιπωρημένη, κουρασμένη με συμπτώματα πρόωρης γήρανσης όπως οι λεπτές γραμμές και οι κηλίδες; Είναι γεγονός ότι οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, σε συνδυασμό με εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, προκαλούν αρκετό στρες, το οποίο βιώνουμε οι περισσότεροι άνθρωποι. Αυτό με τη σειρά του όμως επιδρά αρνητικά όχι μόνο στον οργανισμό και στο σώμα μας αλλά και στο δέρμα μας.

Η συναρπαστική αυτή σύνδεση μεταξύ του εγκεφάλου και του δέρματος έχει γίνει αντικείμενο έρευνας για τους νευροεπιστήμονες και τους δερματολόγους εδώ και χρόνια, παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα δεδομένα.

Πώς ακριβώς επηρέαζει το stress το δέρμα μας;

To δέρμα είναι άμεσος αποδέκτης του stress και πλήττεται άμεσα όταν οι δυσκολίες της ζωής προκαλούν τον εγκέφαλο και το δέρμα να παράγουν τις ορμόνες του stress όπως είναι η κορτιζόλη.

Σε περιπτώσεις παρατεταμένης έκθεσης σε εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες stress (συναισθήματα, νοητικό και σωματικό stress, καπνός, ρύπανση, έλλειψη ύπνου, ακτινοβολία UV), τα κύτταρα του δέρματος παράγουν ακατάπαυστα κορτιζόλη.

Οι υψηλές συγκεντρώσεις κορτιζόλης στο δέρμα έχει αποδειχθεί πως μειώνει την ανοσία και απειλεί την ακεραιότητα του φραγμού του δέρματος που μπορεί να οδηγήσει σε θαμπή όψη, πρόωρη γήρανση, φλεγμονές, ρυτίδες και έλλειψη ελαστικότητας.

Τι μπορώ να κάνω;

Στην πράξη λοιπόν, αυτό που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τις επιδράσεις του περιβάλλοντος αλλά και του άγχους στο δέρμα σου είναι το κατάλληλο skincare προϊόν.

Ευτυχώς, η εκτεταμένη έρευνα της Environ συντέλεσε στην ανάπτυξη μιας πρωτοποριακής καινοτομίας που βασίζεται σε μια εξαιρετική επιστημονική κληρονομιά που θα διαμορφώσει το μέλλον της ομορφιάς των σύγχρονων καταναλωτών.

ENVIRON’S FOCUS CARE YOUTH+® SERIÉNCE™ NIGHT SERUM

Πρόκειται για το πρώτο στο είδος του, ενισχυμένο booster νυκτός που αντιμετωπίζει τις μακροπρόθεσμες επιδράσεις του stress στο δέρμα και αποκαλύπτει ένα ήρεμο, φωτεινό και νεανικό δέρμα.

Ενώ εσύ κοιμάσαι | Πώς θα ξυπνάς κάθε πρωί με μια λαμπερή, νεανική και φρέσκια επιδερμίδα

Το Seriénce™ Night Serum περιέχει ένα έξυπνο σύμπλεγμα Μαλαχίτη- Νευροπεπτιδίων το οποίο αποδεδειγμένα επαναπρογραμματίζει, ηρεμεί και ανανεώνει το δέρμα εκ των έσω, σε κάθε κύτταρο, κάθε νύχτα. Η αποτελεσματικότητα των βασικών συστατικών έχει αποδειχθεί επιστημονικά μέσω ανεξάρτητων μελετών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ