Follow us

Νάντια Μπουλέ | Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ, μερικούς μήνες μετά τη γέννα

Η μεγάλη αλλαγή στο χρώμα και το μήκος των μαλλιών της.

MissBloom TEAM
Νάντια Μπουλέ Instagram @nadiaboule

"Ξέρετε τι με πιάνει κάθε Σεπτέμβρη; Κάτι που εκτονώνεται στα μαλλιά μου" είπε αστειευόμενη η Νάντια Μπουλέ απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους το μεσημέρι της Πέμτπης (9/9). Η παρουσιάστρια και ηθοποιός που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Ιούλιο, ασπάζεται την ανάγκη πολλών γυναικών για ανατρεπτικές αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση τον Σεπτέμβρη.

Σεπτέμβρης θα πει μήνας αλλαγών

Κάτι το καλοκαίρι που αφήσαμε πίσω μας, κάτι η νέα σεζόν που ξεκινά, το κομμωτήριο μοιάζει για αρκετές ως μονόδρομος ανανέωσης. Έτσι και η νέα μαμά που ανέθεσε στον expert της εμπιστοσύνης της sto n&a alexiou hairstylists να αλλάξει τόσο το χρώμα όσο και το μήκος των μαλλιών της.

Νάντια Μπουλέ | Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ, μερικούς μήνες μετά τη γέννα

Αντίο μακρύ καρέ

Όπως θα δεις παρακάτω, η νέα παρουσιάστρια του DOT πήρε τη δραστική απόφαση φέτος να υιοθετήσει το πιο κοντό κούρεμα που είχε μέχρι τώρα. Γενναίο ε;

Νάντια Μπουλέ

Το αποτέλεσμα:

Νάντια Μπουλέ

Όπως βλέπεις πρόκειται για ένα άκρως σύγχρονο και μοντέρνο look που σίγουρα θα "λύσει" τα χέρια σε όποια το τολμήσει, απαλλάσσοντάς την από το πολύωρο και απαιτητικό styling. Μάλιστα, όπως επεσήμανε, άλλαξε ελαφρώς και το χρώμα των μαλλιών της "υποκύπτοντας" σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση.

Πώς σου φαίνεται;

Κάτι με πιάνει κάθε Σεπτέμβρη και εγκαινιάζω τη σεζόν με αλλαγή στο μαλλί.
Πιο κοντό και πιο ανοιχτό, έγραψε η Νάντια Μπουλέ ποζάροντας με το νέο της look που της πηγαίνει πολύ και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ