Follow us

Το σαμπουάν που θα σε βοηθήσει να μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα

Η weDo / Professional δημιούργησε ένα σαμπουάν με στόχο την ελαχιστοποίηση των απορριμμάτων στη ρουτίνα ομορφιάς μας.

wedo Courtesy of weDo

Φανταζόσουν ποτέ ότι με τη χρήση ενός και μόνο προϊόντος ομορφιάς θα έβαζες το δικό σου λιθαράκι στη μείωση των απορριμμάτων και άρα στην προστασία του περιβάλλοντος; Κι όμως, στο πλαίσιο της γενικότερης ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος που καλώς κρατεί τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν εταιρείες και brands που έχουν κάνει στροφή στη δημιουργία και στο λανσάρισμα όλο και πιο sustainable προϊόντων.

Η weDo/ Professional είναι ξεκάθαρα μία από αυτές, αφού πρόκειται για ένα vegan και cruelty-free brand με οικολογική συνείδηση, που αποστολή του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να μεταβούν σε έναν πιο ευτυχισμένο, υγιεινό και πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Η weDo/ συνεχίζει να ανακαλύπτει νέους τρόπους για να μειώσει τη χρήση πλαστικών στις συσκευασίες της σειράς και τη συνολική σπατάλη στις ρουτίνες ομορφιάς. Με υπερηφάνεια λοιπόν ανακοίνωσε νέες βιώσιμες πρακτικές για να μειώσουμε την σπατάλη υλικών συσκευασίας, με το λανσάρισμα της νέας μπάρας Light & Soft No Plastic Solid Shampoo bar, ειδικά σχεδιασμένη για λεπτά έως κανονικά μαλλιά αλλά και τις νέες weDo/ Ανταλλακτικές Συσκευασίες χρησιμοποιώντας 80% λιγότερο πλαστικό ανά ml1.

Το σαμπουάν που θα σε βοηθήσει να μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα

Άλλωστε, είναι γεγονός ότι η επιθυμία των καταναλωτών για προϊόντα με μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον ολοένα και αυξάνεται τα τελευταία χρόνια. Αυτές ακριβώς τις ανάγκες αφουγκράστηκε η weDo/ δημιουργώντας το νέο weDo/ solid shampoo. Πρόκειται για ένα πρακτικό, βιώσιμο σαμπουάν σε μορφή μπάρας, χωρίς πλαστικό, που προσφέρει περισσότερες χρήσεις με λιγότερη κατανάλωση νερού σε σύγκριση με τα weDo/ σαμπουάν σε υγρή μορφή. Με σύνθεση από φυσικής προέλευσης συστατικά συμπεριλαμβανόμενων πράσινο ορυκτό πηλό Γαλλικής προελεύσεως και οργανικό ελαιόλαδο καλλιεργημένο στην Ευρώπη, το νέο Light & Soft No Plastic Solid Shampoo καθαρίζει τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά χωρίς να τα βαραίνει.

wedo

Δερματολογικά ελεγμένη με 99.8% βιοδιασπώμενα συστατικά2, η νέα μινιμαλιστική σύνθεση ευθυγραμμίζεται με τη φιλοσοφία της weDo/ χρησιμοποιώντας συστατικά εγκεκριμένα από τις Vegan Society και Cruelty-Free International, σε ανακυκλώσιμη συσκευασία. Με λιγότερο πλαστικό και λιγότερο νερό στη σύνθεση διαρκεί έως και 80 λουσίματα.

wedo

Για τον ίδιο σκοπό, οι weDo/ Ανταλλακτικές Συσκευασίες χρησιμοποιούν λιγότερο πλαστικό ως πρώτη ύλη το οποίο εν συνεχεία οδηγεί στην απόρριψη λιγότερης ποσότητας πλαστικού σε σύγκριση με τα weDo/ μπουκάλια σαμπουάν. Οι συγκεκριμένες ανταλλακτικές συσκευασίες είναι ό,τι πρέπει για σένα που προτιμάς τα σαμπουάν και conditioners σε υγρή μορφή, δεν θες όμως να επιβαρύνεις το περιβάλλον αγοράζοντας συνεχώς καινούριες και πετώντας τα άδεια μπουκάλια στα απορρίμματα. Απλά χρησιμοποιείς τις ανταλλακτικές συσκευασίες για να τις επαναγεμίζεις όποτε το επιθυμείς.

wedo

1 Σε σύγκριση με την συσκευασία weDo/ των 300ml

2 Με βάση το πλήθος των συστατικών που επιδέχονται βιοδιάσπαση και που όταν αποβάλλονται σε αγωγό υγρών αποβλήτων συνδέονται με μονάδα επεξεργασίας λυμάτων

Μάθε περισσότερα στο @wedo_act και #togetherwedo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ