Follow us

Met Gala 2021 | H Kim Kardashian σε μια beauty εμφάνιση που δίχασε

Και η super xxl αλογοουρά της μήκους 190 εκ.!

kim kardashian Instagram

Άλλη μια φορά που η Kim Kardashian έκανε μια jaw-dropping εμφάνιση χωρίς αυτή τη φορά να δείχνει ούτε καν το πρόσωπό της.

Ο λόγος για την χτεσινοβραδινή παρουσία της στο Met Gala 2021, όπου περπάτησε στο κόκκινο χαλί ντυμένη κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια με ένα σύνολο Balenciaga. Μεγάλη η έκπληξη για όλους, ιδίως όταν την έχουμε συνηθίσει να κάνει grande εμφανίσεις με ελάχιστα, πολλές φορές, ρούχα πάνω της.

Η 41χρονη δεν δίστασε μάλιστα να καλύψει το πρόσωπό της με μια full face mask, θέλοντας ίσως να κερδίσει έστω για λίγα λεπτά κάτι που δεν έχει εδώ και αρκετά χρόνια: την ανωνυμία της.

Met Gala | Οι beauty εμφανίσεις που έχουν γράψει ιστορία διαχρονικά

Ωστόσο, όλοι κατάλαβαν σχεδόν αμέσως ότι πίσω από τη συγκεκριμένη εμφάνιση κρυβόταν η Kim Kardashian, παρότι η φιγούρα και τα χαρακτηριστικά της διαγράφονταν πολύ αμυδρά κάτω από το Balenciaga enseble της.

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...
Loading...

Στη συγκεκριμένη εμφάνιση που δίχασε, το μόνο στοιχείο που άφησε η social media queen να φανεί ήταν η πολύ μακριά, sleek αλογοουρά της που έφτανε στα 190 εκ. μήκος - και που ξεχώρισε από πολύ μακριά.

Ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton, δημοσίευσε ορισμένες backstage photos που τον δείχνει επί τω έργω, να δημιουργεί την εντυπωσιακή αυτή αλογοουρά. Όσον αφορά το μακιγιάζ, η προετοιμασία του προσώπου της έγινε κανονικά ακόμα και κάτω από τη μάσκα, με τον Mario Dedivanovic να δείχνει στο Instagram του όλα τα προϊόντα μακιγιάζ αλλά και skincare που χρειάστηκε για να διατηρηθεί το signature glam της star.

H Gigi Hadid με το βραβείο του ωραιότερου hairstyle στο φετινό Met Gala

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ