Follow us

Οι πιο οικονομικές μάσκες προσώπου για βελούδινη επιδερμίδα

Τι προσφέρει στο δέρμα σου μια μάσκα προσώπου;

μάσκες προσώπου iStock

Αν είσαι κι εσύ beauty aficionada όπως εμείς, είμαστε σίγουρες ότι οι μάσκες προσώπου είναι οι αγαπημένες σου. Πιθανόν να διαθέτεις τουλάχιστον μια που εφαρμόζεις συχνά, στο πλαίσιο της skincare ρουτίνας σου για βελούδινη επιδερμίδα.

Θέλεις να ξυπνάς με μια φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα κάθε πρωί; Τα μόλις 3 προϊόντα που θα χρειαστείς

Γιατί η αλήθεια είναι ότι οι μάσκες προσώπου χαρίζουν πολλαπλά οφέλη στο δέρμα μας, ανάλογα με τα συστατικά που περιέχουν αλλά και τις ανάγκες που καλύπτουν. Μπορούν να είναι άκρως ενυδατικές και ανακουφιστικές για μια αφυδατωμένη, ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, μπορούν να επαναφέρουν την ελαστικότητα σε ένα ξηρό δέρμα αλλά και να προετοιμάσουν το πρόσωπό μας πριν το μακιγιάζ. Μπορεί να είναι αποσυμφορητικές και να καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους (βλ. μάσκες με άργιλο), ή να έχουν λευκαντικές ιδιότητες (με τη θαυματουργή Βιταμίνη C). Άλλες δρουν μέσα σε 10 λεπτά και άλλες απαιτούν να τις φοράς το βράδυ, καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ενώ κοιμάσαι.

Skincare issues | 5 λάθη που πιθανόν κάνεις στη ρουτίνα καθαρισμού σου

Editor's tip: Υπάρχουν μάσκες προσώπου που ενδείκνυται να τις αφήνεις στο πρόσωπό σου για περισσότερο χρόνο από αυτόν που αναγράφουν, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης, αν τις κρατήσεις για λίγη ώρα στο ψυγείο πριν τις απλώσεις στο δέρμα σου, θα νιώσεις μια ευχάριστη ανακούφιση λόγω της κρύας θερμοκρασίας που θα έχουν αποκτήσει.

Από τις υφασμάτινες μάσκες μέχρι τις μάσκες αργίλου ή τις overnight sleeping masks, δες παρακάτω τις 7 all time classic αγαπημένες μας που είναι και value for money:

Μάσκα ενυδάτωσης με αλόη, Apivita

Μάσκα ενυδάτωσης με αλόη, Apivita

Μάσκα εντατικής ενυδάτωσης με cream - gel υφή, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλες τις ηλικίες, ιδανική για αφυδατωμένες και ευαίσθητες επιδερμίδες. (6,14 ευρώ, στα φφαρμακεία)

Hydra-Biome, Superdose Μάσκα προσώπου με Ελληνικό Γιαούρτι, KORRES

Hydra-Biome, Superdose Μάσκα προσώπου με Ελληνικό Γιαούρτι, KORRES

Μια μάσκα πολλαπλής δράσης με mousse υφή, ιδανική για αφυδατωμένες, ευαίσθητες, θαμπές με κουρασμένη όψη επιδερμίδες.
Εμπλουτισμένη σε Ελληνικό Γιαούρτι, πρε- και προβιοτικά, σύμπλεγμα WaterPatch, τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος και θρεπτικά συστατικά από θαλάσσια άλγη. (19,90 ευρώ στα φαρμακεία).

Cryo Rubber Ενυδατική Μάσκα προσώπου με υαλουρονικό οξύ, Dr. Jart+

Cryo Rubber Ενυδατική Μάσκα προσώπου με υαλουρονικό οξύ, Dr. Jart+

Ένα σετ εντατικής ενυδάτωσης με μια μάσκα μοντελοποίησης με αναζωογονητική και ενυδατική δράση που ενισχύει την απορρόφηση της αμπούλας υαλουρονικού οξέος. (12,95 ευρώ στα Sephora).

Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Mask Μάσκα Προσώπου για Ενυδάτωση

Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Mask Μάσκα Προσώπου για Ενυδάτωση

Μία μάσκα ενυδάτωσης για πρόσωπο και μάτια, με βιολογικό πρεβιοτικό νερό σταφυλιών, centella & έλαιο σταφυλιού. Κατάλληλη για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες, ανακουφίζει και θρέφει την επιδερμίδα μέσα 10 λεπτά. (21 ευρώ στα φαρμακεία).

Overnight Glow Mask, Sephora Collection

Overnight Glow Mask, Sephora Collection

H overnight mask της SEPHORA COLLECTION περιέχει γλυκολικό και υαλουρονικό οξύ, απολεπίζει και λειαίνει την επιδερμίδα ενώ κοιμάσαι, έτσι ώστε όταν ξυπνήσεις να δείχνει πιο φωτεινή και ενυδατωμένη. (14,99 ευρώ στα Sephora)

L'Oreal Paris Pure Clay Glow Face Mask

L'Oreal Paris Pure Clay Glow Face Mask

Προσφέρει εντατικό καθαρισμό και απορρόφηση της λιπαρότητας ενώ είναι εμπλουτισμένη με τρία είδη αργίλου. (7,45 ευρώ στο lookfantastic.gr).

Insta-Masque Purifying & Smoothing Mask with Rose and Clay, Nuxe

Insta-Masque Purifying & Smoothing Mask with Rose and Clay, Nuxe

 Μάσκα για βαθύ καθαρισμό και λεία Επιδερμίδα με πλούσια κρεμώδη υφή που καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ξηραίνει. (11,70 ευρώ στα φαρμακεία).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ