Follow us

H Bella Hadid με τα πιο λεπτά φρύδια που έχεις δει ever

Επαναφέρει την τάση των skinny brows;

Bella Hadid Splash News/Ideal Image

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλος ντόρος με την τάση που θέλει τα φρύδια να είναι πλούσια και καλοσχηματισμένα. Μάλιστα, όσο πιο πυκνά είναι τόσο το καλύτερο, με τις απανταχού beauty addicts να επιστρατεύουν όποιο/α brow tool ή brow technique υπάρχει για να τα βάφουν, να τα γεμίζουν και να τα φέρνουν στα μέτρα τους, όπως προτάσσουν τα beauty trends.

Έτσι, πάθαμε μια μικρή πλύση εγκεφάλου σχετικά με το μέγεθος και το πάχος των φρυδιών, αφήνοντας πίσω μας τη μόδα των skinny brows που επικρατούσε μέχρι και τις αρχές του 2000. Εσύ αλήθεια, με ποιο απ' τα δύο brow trends τάσσεσαι υπέρ;

7 χτενίσματα για τα καρέ μαλλιά σου με έμπνευση από την Kaia Gerber

Εμείς η αλήθεια είναι ότι λατρεύουμε τα πιο παχιά, messy φρύδια και είμαστε χαρούμενες που τα εξαιρετικά λεπτά φρύδια έχουν φύγει από τη μόδα. Μια άποψη που όπως φαίνεται η Bella Hadid δεν ασπάζεται καθόλου, μιας και παρατηρούμε ότι τα φρύδια της λεπταίνουν σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει όλο και περισσότερο.

Το τοπ μόντελ δεν ήταν ποτέ fan των πυκνών φρυδιών αλά Cara Delevigne, όμως φαίνεται ότι της αρέσει να τα βγάζει κάθε φορά όλο και πιο πολύ.

Όπως μπορείς να δεις και στις παρακάτω εικόνες, τα φρύδια της είναι βγαλμένα σε τέτοιον βαθμό και με ανοδική πορεία που πραγματικά φαίνονται σαν μια πολύ λεπτή, σχεδόν οριζόντια γραμμή χωρίς καμπύλη και τόξο.

To καλοκαιρινό μακιγιάζ της Hailey Bieber που όμως μπορείς άνετα να κάνεις και το φθινόπωρο

Κάνε swipe left για να δεις τις φωτογραφίες:

Loading...

Όσο κι αν της ταιριάζουν στο πρόσωπο και όσο τολμηρή κι αν γίνεται η Bella Hadid με τα διάφορα beauty trends που δοκιμάζει κατά καιρούς, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το συγκεκριμένο δεν μας αρέσει και προτείνουμε να μην επιχειρήσεις να αντιγράψεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ