To trendy κούρεμα που θα βλέπεις παντού φέτος τον χειμώνα

Και είναι ό,τι πρέπει αν θες να ξεχωρίσεις με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Και μάλλον το έχεις ήδη δει στην Ursula Corbero. Αν είσαι fan του La Casa de Papel και είδες πρόσφατα το πρώτο part της τελευταίας σεζόν, αποκλείεται να σου πέρασε απαρατήρητο το κούρεμα της Tokyo.

Πρόκειται για το "shullet", που σημαίνει αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι: το συγκεκριμένο cut συνδυάζει δύο διαφορετικά κουρέματα που έκαναν θραύση το 2021-22, το mullet και το shag αλλά με μια ελαφρώς λιγότερο δραματική διάθεση.

Ένα "έξυπνο" κούρεμα για να ανανεώσεις τα μακριά μαλλιά σου

Είναι (αρκετά) μακρύ στο πίσω μέρος και αρκετά κοντό μπροστά, πιο κοντό κι από ένα shag cut. Όσον αφορά τις αφέλειες, που είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό στοιχείο των δύο επιμέρους κουρεμάτων, το shullet έχει πλούσιες bangs όπως και το shag απλά το φιλάρισμα είναι πάρα πολύ διακριτικό και δεν αναμειγνύεται με το πίσω μέρος των μαλλιών που είναι εξαιρετικά μακρύ. Κάτι που δεν συμβαίνει απόλυτα στο shag, όπου οι αφέλειες είναι μακριές και έντονα φιλαριστές, με το φιλάρισμα και τα layers να καταλαμβάνουν όλο το μήκος των μαλλιών.

Calligraphy cut | Ο εύκολος τρόπος για να χαρίσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά σου

Αν θες να κάνεις τη διαφορά φέτος το χειμώνα κάνοντας κάτι πιο τολμηρό αλλά όχι τόσο δραματικό όπως τα shag-mullet haircuts, και στο μεταξύ έχεις βαρεθεί τα "συμβατικά" κουρέματα, ζήτα από τον κομμωτή σου να σου κάνει το shullet cut που θα δώσει χαρακτήρα στην εμφάνισή σου στο λεπτό.

Δες και τις παρακάτω φωτογραφίες για να πάρεις μια εικόνα σχετικά με το πώς δείχνει το shullet cut: