Follow us

Calligraphy cut | Ο εύκολος τρόπος για να χαρίσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά σου

Τώρα ξέρεις ποια τεχνική θα ζητήσεις απ' τον κομμωτή σου στο επόμενο ραντεβού σας.

κουρέματα για λεπτά μαλλιά Abaca Press

Αν ανήκεις στις γυναίκες με λεπτά μαλλιά, χωρίς πολύ όγκο, πιθανότατα αναζητάς τα ανάλογα κουρέματα για λεπτά μαλλιά, που θα χαρίσουν σε αυτά την ψευδαίσθηση μιας πιο πλούσιας χαίτης.

Υπάρχουν πολλά τεχνάσματα που μπορείς να επιστρατεύσεις, και ακόμα περισσότερα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου για να δείχνουν τα μαλλιά σου πιο πυκνά. Έχεις ακουστά όμως το calligraphy haircut;

Έχεις λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο; Πώς να χρησιμοποιήσεις το νερό καρύδας για να τα μεταμορφώσεις

Πριν πάει και το δικό σου μυαλό στην καλλιγραφική γραφή, να σε ενημερώσουμε ότι το calligraphy cut αφορά περισσότερο μια τεχνική κοψίματος των μαλλιών παρά είδος κουρέματος, όπως τα bob, lob, shag κλπ.

Loading...

Ονομάστηκε έτσι χάρη στο εργαλείο που χρησιμοποιείται για να γίνει το κούρεμα, που μοιάζει με μαχαίρι (calligraphy knife). Πρόκειται στην ουσία για ένα λεπτό, μεταλλικό εργαλείο με μια πολύ κοφτερή λεπίδα στην άκρη του, όμοια με αυτή ενός ξυραφιού. Χαρίζει ένα πολύ απαλό αποτέλεσμα στις άκρες των μαλλιών, με έναν εξαιρετικό όγκο.

Loading...

7 χτενίσματα για τα καρέ μαλλιά σου με έμπνευση από την Kaia Gerber

Πρόκειται για μια εξειδικευμένη τεχνική που χρησιμοποιείται περισσότερο σε κοπέλες με λεπτά μαλλιά, που θέλουν να αποκτήσουν όγκο χωρίς να κάνουν απαραίτητα μεγάλες αλλαγές στο κούρεμά τους (στο μήκος, στο στιλ κλπ).

Loading...
Loading...

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το πώς γίνεται:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ