Follow us

To ξεχωριστό eye makeup look της Dua Lipa στο ντεμπούτο της στο catwalk Versace

Εντυπωσίασε η Dua Lipa στην παρθενική της εμφάνιση στην πασαρέλα.

Dua Lipa Splash/Ideal Images

Τα πρώτα της βήματα στο catwalk έκανε η Dua Lipa για το show του οίκου Versace στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου για τις SS '22. Η νεαρή σταρ, που πρωταγωνίστησε στη διαφημιστική καμπάνια του διάσημου οίκου για τη συλλογή F/W '21-22, έκανε την έκπληξη και άνοιξε το catwalk, περπατώντας με χάρη ανάμεσα στα διασημότερα top models του κόσμου.

Αυτό που ωστόσο τράβηξε τα βλέμματα - εκτός από την εντυπωσιακή της φιγούρα και την άνεση που επέδειξε στην πασαρέλα - ήταν το το συγκλονιστικό μακιγιάζ ματιών που επιμελήθηκε η διάσημη makeup artist Pat McGrath.

Η τελευταία εφάρμοσε μια πράσινη, σχεδόν φλούο λαχανί, κρεμώδη σκιά κατά μήκος ολόκληρου του κινητού βλεφάρου, ενώ σχεδίασε μια graphic γραμμή σε μπλε χρώμα κατά μήκος της κόγχης του βλεφάρου και ακριβώς κάτω από τα φρύδια, ακολουθώντας την πορεία της σκιάς. Το αποτέλεσμα θύμιζε ένα εφέ κύκνου, με πολύχρωμες όμως σκιές αντί για τις συνηθισμένες ασπρόμαυρες, ενώ η σκιά και το graphic liner ήταν τραβηγμένα μέχρι έξω φέρνοντας στο νου μια dramatic παραλλαγή του cat eye look.

H Dua Lipa με no makeup look στην καμπάνια Versace

Το υπόλοιπο πρόσωπο έμεινε σχεδόν ουδέτερο, με το pink-nude κραγιόν της και το έντονο ρουζ στα μήλα να της χαρίζουν μια φρέσκια όψη υγείας. Όσο για τα μαλλιά, το xxl μήκος τους τόνιζε ακόμα περισσότερο την όλη εμφάνισή της.

Δες το look:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ