Follow us

Η Dua Lipa έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα | Τα Versace looks που φόρεσε

Η νέα μούσα του οίκου έδωσε το παρών και στην πασαρέλα του.

Dua Lipa Splash News/ Ideal Image

Αν υπάρχει ένας σπεσιαλίστας στη δημιουργία extravagant επιδείξεων μόδας, για τα οποία θα μιλά ασταμάτητα για χρόνια η fashion κοινότητα, τότε αυτή δεν είναι άλλη από την εμβληματική σχεδιάστρια μόδας Donatella Versace. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την επίδειξη μόδας της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 όταν στην πασαρέλα ανέβηκαν τα supermodels των 80s και 90s; Ποιος μπορεί να μείνει απαθής μπροστά από το δυναμικό περπάτημα της Jennifer Lopez στην πασαρέλα για την σεζόν S/S 2020, όταν εμφανίστηκε με μία νέα εκδοχή του εμβληματικού ''Jungle'' φορέματος, που γιόρταζε τα 20 χρόνια του; Φυσικά κανείς και έτσι με κάθε νέα επίδειξη του ιταλικού οίκου Versace περιμένουμε πάντα μία έκπληξη, την οποία βρήκαμε και στο τελευταίο fashion show. Στην πασαρέλα του οίκoυ για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 περπάτησε η νέα μούσα του, η επιτυχημένη τραγουδίστρια Dua Lipa.

Loading...

Τα δύο looks που φόρεσε η Dua Lipa στο catwalk του Versace

Την θαυμάσαμε πρώτα στη διαφημιστική καμπάνια του οίκου Versace για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 και τώρα είχαμε την ευκαιρία να δούμε και στην πασαρέλα, αυτή τη φορά με ανοιξιάτικα Versace κομμάτια. Η Dua Lipa περπάτησε ανάμεσα στις Gigi Hadid, Irina Shayk και Precious Lee φορώντας δύο looks από τη νέα συλλογή. Το ένα outfit ήταν ένα tailored ταγέρ, το οποίο έφερε ευρηματικά cut-outs και τις διάσημες παραμάνες του οίκου με το χρυσό λογότυπο. Το δεύτερο look ήταν ένα φούξια two-piece, που αποτελούνταν από ένα crop top και μία μίντι στενή φούστα με ανοιχτό σκίσιμο. Σε κάθε περίπτωση μας ενθουσίασε και θα θέλαμε να κάνουμε δικά μας και τα δύο ανοιξιάτικα σύνολα, που φέρουν την υπογραφή Versace.

Loading...

Η συμμετοχή της στο fashion show δεν μας κάνει εντύπωση, καθώς πέρα από τις διαφημιστικές καμπάνιες, η Dua Lipa δίνει σταθερά τη ψήφο εμπιστοσύνης στον Versace για τις επίσημες εμφανίσεις της. Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως στη φετινή πασαρέλα του οίκου περπάτησε για πρώτη φορά και η Lourdes Leon με μία μεταλλική δημιουργία αλλά και η Naomi Campbell.

Δες τις εμφανίσεις τους παρακάτω.

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ