Follow us

Get the look | H Chiara Ferragni σού δείχνει πώς να κάνεις τις τέλειες μπούκλες

Αντίγραψε το χτένισμα που έκανε στην εμφάνισή της στο show Versace.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Έπειτα από ένα καλοκαίρι όπου κυκλοφορούσαμε παντού με κυματιστά μαλλιά και το wavy look ήταν το go to style μας, ήρθε η ώρα να πουμε ναι σε ένα πιο "στιλιζαρισμένο" χτένισμα: τις μπούκλες.

Την έμπνευση μάς χάρισε για άλλη μια φορά η Chiara Ferragni, που σε μια από τις εμφανίσεις της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου είχε ονειρεμένα μαλλιά.

To trendy κούρεμα που θα βλέπεις παντού φέτος τον χειμώνα

Πιο συγκεκριμένα, ήταν καλεσμένη στο φαντασμαγορικό σόου του οίκου Versace, επομένως δεν γινόταν να κάνει τίποτα λιγότερο από ένα εντυπωσιακό και θηλυκό χτένισμα. Είχε σχηματίσει έντονες μπούκλες στα μαλλιά της και είχε στερεώσει από ένα περίτεχνο τσιμπιδάκι στην κάθε μεριά του κεφαλιού της ώστε να δώσει λίγο παραπάνω στιλ στο χτένισμα.

Loading...

Όσο για το πώς ακριβώς τις πέτυχε η διάσημη trendsetter, υποψιαζόμαστε ότι χρησιμοποίησε το αγαπημένο της εργαλείο styling της GHD Italia που δεν είναι άλλο από το Unplugged cordless styler. Ένα σίδερο μαλλιών που μάς έχει δείξει αρκετές φορές στο προφίλ της στο Instagram και το οποίο τής έχει λύσει τα χέρια αφού δεν έχει καλώδιο και δεν χρειάζεται να συνδεθεί στο ρεύμα για να λειτουργήσει. Ένα ασύρματο styling tool που είναι τόσο ευέλικτο ώστε να το παίρνει παντού μαζί της, ενώ τη βοηθάει πολύ σε τελικά touch ups ακόμα και στο αμάξι.

Φάκελος αφέλειες | Οι celebrities που τις υιοθέτησαν και άλλαξαν εντελώς το στιλ τους

Στο παρακάτω βίντεο μάς δείχνει πώς ακριβώς λειτουργεί:

Loading...

Ενώ αν θες να πετύχεις κι εσύ τις ίδιες μπούκλες, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις με την ισιωτική ή το ψαλίδι για μπούκλες όλες τις τούφες των μαλλιών σου και να τις αφήσεις λίγο παραπάνω χρόνο, μέχρι να ζεσταθούν αρκετά. Κι αυτό γιατί θες η μπούκλα να βγει πιο "σφιχτή" και όχι χαλαρή - οπότε θα τις άφηνες να ζεσταθούν λιγότερη ώρα. Μην ξεχάσεις να απλώσεις ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν πριν ξεκινήσεις με το styling των μαλλιών σου - και γενικά, μην ξεχνάς ποτέ να τα φροντίζεις, ιδίως όταν πρόκεται να χρησιμοποιήσεις εργαλεία styling με τόσο υψηλές θερμοκρασίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ