Follow us

Pumpkin Spice Latte | Το μόνο κόκκινο χρώμα μαλλιών που έχει σημασία αυτό το φθινόπωρο

Είναι εμπνευσμένο από το πιο αγαπητό ρόφημα του φθινοπώρου. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

κόκκινο χρώμα μαλλιών Istock Photo

Λίγο τo ginger hair look της Gigi Hadid, λίγα τα κατακόκκινα μαλλιά της Anya Taylor-Joy στο Queen's Gambit, λίγο αυτή η έντονη επιθυμία που σε πιάνει πάντα μετά το καλοκαίρι, να αλλαξεις τελείως την εμφάνισή σου, το φθινόπωρο σε βρήκε να κοιτάς πιο πολλά χρωματολόγια βαφών, απ' ό,τι μενού σε trendy εστιατόρια. Αν σκέφτεσαι σοβαρά να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα, μην ψάχνεις άλλο: Η Pumpkin Spice Latte είναι η it απόχρωση της σεζόν για κόκκινα μαλλιά με ανταύγειες.

Κάνε restart | Τα χρώματα μαλλιών που θα σε ανανεώσουν φέτος το φθινόπωρο

Pumpkin Spice Latte | Τα ωραιότερα κόκκινα μαλλιά με ανταύγειες του φθινοπώρου

Σε αντίθεση με τις έντονες θεατρικές κόκκινες αποχρώσεις, που μπορεί να σε τρομάζουν, η συγκεκριμένη με έμπνευση από το αγαπημένο ρόφημα του φθινοπώρου, "παντρεύει" το ξανθό με το κόκκινο για ένα πιο απαλό look. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για χάλκινη βάση με ξανθές ανταύγειες, που δημιουργούν ένα πολυσδιάστατο αποτέλεσμα.

Πρόκειται για μία απόχρωση που είναι ιδανική για αυτήν την περίοδο, που η επιδερμίδα σου έχει ξεκινήσει σιγά σιγά να χάνει το μαύρισμά της, αφού οι ιδιαίτεροι υπότονοί της θα χαρίσουν ζεστασιά και ζωντάνια στο πρόσωπό σου.

Η κατάλληλη απόχρωση για εσένα

Κάθε επιδερμίδα έχει και την ιδανική κόκκινη απόχρωση μαλλιών. Αν η επιδερμίδα σου έχει ψυχρούς υποτόνους, προτίμησε ένα μίγμα χάλκινων και πορτοκαλί τόνων για τα μαλλιά σoυ. Αν πάλι έχει ζεστούς υποτόνους, προτίμησε μελί και κεχριμπαρένιους τόνους. Για ένα πιο ιδιαίτερο και φωτεινό αποτέλεσμα, μπορείς επίσης να ζητήσεις από τον colorist σου και χρυσές ξανθές ανταύγειες.

Σκέφτεσαι να κάνεις balayage; 5 φωτογραφίες για να δείξεις στον κομμωτή σου

Hair Inspo για κόκκινα μαλλιά με ανταύγειες

Σου φάνηκαν ενδιαφέροντα όσα διάβασες; Πάμε τώρα να δούμε πρακτικά τι σημαίνουν. Ψάξαμε στο Instagram και βρήκαμε τις καλύτερες φωτογραφίες με pumpkin spice latter hair για να πάρεις έμπνευση και να προετοιμαστείς κατάλληλα πριν το ραντεβού σου στο κομμωτήριο για βαφή:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ