Follow us

Η Δούκισσα Νομικού σε νέο πρωταγωνιστικό beauty ρόλο

Δες αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα της νέας καμπάνιας της σειράς Elvive Full Resist, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Δούκισσα Νομικού Courtesy of L’Oréal Paris

Σύζυγος, μητέρα, επαγγελματίας μα πάνω από όλα γυναίκα, η Δούκισσα Νομικού δε ξεχνά να φροντίζει τον εαυτό της, όπως ακριβώς του αξίζει. Ειδικά σε περιόδους άγχους, έντονων ρυθμών, και καθημερινών γυρισμάτων, τότε που νιώθει τα μαλλιά της αδύναμα και άτονα, επιλέγει πάντα θρεπτικά και άμεσα αποτελεσματικά προϊόντα.

Η ρουτίνα της πλέον αποτελείται από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης Elvive Full Resist από την L’Oréal Paris βασισμένο σε μια ενισχυτική φόρμουλα εμπλουτισμένη με Αργινίνη, Βιοτίνη και Βιταμίνη Β5, που ενδυναμώνει τα μαλλιά και μειώνει το σπάσιμο της τρίχας. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε κάθε μέρα στους social media λογαριασμούς της Δούκισσας: Πλούσια, λαμπερά και υγιή μαλλιά που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η Δούκισσα Νομικού σε νέο πρωταγωνιστικό beauty ρόλο

Πριν από λίγους μήνες για χάρη των γυρισμάτων της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Elvive Full Resist, στην οποία και πρωταγωνιστεί, η Δούκισσα βρέθηκε σε μια παραθαλάσσια κατοικία κοντά στον Σχοινιά με συνεργάτες από το global team της L’Oréal Paris, μια μεγάλη ελληνική ομάδα, τον make-up expert της L’Oréal Paris, Παντελή Τουτουντζή, και το διάσημο φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος ανέλαβε την φωτογράφισή της.

Δες αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα της νέας καμπάνιας:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ