Follow us

Ανόρθωση προσώπου χωρίς νυστέρι | Το εύκολο μακιγιάζ που θα σε κάνει να δείχνεις πιο νέα και πιο αδύνατη

Τα λάθη στο μακιγιάζ που "βαραίνουν" το πρόσωπο.

ανόρθωση προσώπου Istock Photo

Φαντάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό: Η εφαρμογή των πιο basic προϊόντων μακιγιάζ στο κατάλληλο σημείο μπορεί να αλλάξει δραματικά την εμφάνισή σου, δημιουργώντας εφέ ανόρθωσης προσώπου. Αν τελευταία νιώθεις πως το πρόσωπό σου δείχνει κουρασμένο ή "βαρύ" δεν αποκλείεται λοιπόν να κάνεις λάθος το μακιγιάζ σου. Το σωστό τρόπο μας υπέδειξε για μία ακόμα φορά το TikTok και πιο συγκεκριμένα η GenZ, η οποία κάθε μέρα αποδεικνύεται ιδιοφυής σε ό,τι έχει να κάνει με τις τεχνικές μακιγιάζ.

Fluffy Hair | Το νέο ινσταγκραμικό trend που δεν χορταίνουν οι celebrities

Ανόρθωση προσώπου χωρίς νυστέρι; Γίνεται και μάλιστα πανεύκολα

Το σημαντικότερου που πρέπει να ξέρεις είναι πως αν θέλεις να πετύχεις ανόρθωση προσώπου χωρίς νυστέρι και εφέ lifting δεν θα πρέπει να ξεχνάς να "σβήνεις" όλα τα προϊόντα προς τα πάνω. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά πώς θα πρέπει να εφαρμόζεις τρία από τα πιο σημαντικά προϊόντα της makeup ρουτίνας σου:

Tip #1 | Concealer

Αντί να εφαρμόσεις το concealer σε τρίγωνο κάτω από τα μάτια, όπως πιθανόν συνήθιζες μέχρι τώρα, εφάρμοσε μικρή ποσότητα στην εσωτερική και εξωτερική γωνία για να ανορθώσεις το βλέμμα σου.

Θα ήθελες να έχεις μικρότερη μύτη; Το μακιγιάζ που θα σε γλιτώσει από τον πλαστικό χειρουργό

Tip #2 | Bronzer

Το καλύτερο σημείο για να εφαρμόσεις το bronzer σου είναι πάνω στα ζυγωματικά και όχι από κάτω, έτσι ώστε το πρόσωπο να μοιάζει πιο αδύνατο και σμιλευμένο.

Tip #3 | Ρουζ

Εφαρμόζοντας το ρουζ στα μήλα του προσώπου, δημιουργείς ένα πιο στρογγυλό full αποτέλεσμα. Για να πετύχεις ανόρθωση του προσώπου σου, προτίμησε να το εφαρμόσεις πάνω από τα ζυγωματικά και κοντά στην εξωτερική γωνία των ματιών σου, κάνοντας blending προς τους κροτάφους.

7 runway χτενίσματα που όντως μπορείς να αντιγράψεις στην καθημερινή σου ζωή

Δες το βίντεο για να καταλάβεις ακόμα καλύτερα τα παραπάνω makeup tips:

@daniellemarcan

subtle face lift using makeup

♬ Originalton - Alicia Ashanti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ