Follow us

Αγνώριστη η Βίκυ Καγιά | Φωτογραφίζεται στα 15 της με μακριά, σγουρά καστανά μαλλιά

Το μοντέλο όπως δεν την έχεις ξαναδεί για τις ανάγκες εξωφύλλου περιοδικού.

Βίκυ Καγιά NDP

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και πετυχημένα μοντέλα της Ελλάδας. Με λαμπρή πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, μετρά πάνω από 25 χρόνια στον χώρο της μόδας, μιας και ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ στην τρυφερή ηλικία των 14 της χρόνων.

Οι συνεργασίες της με πασίγνωστους σχεδιαστές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, τα αμέτρητα εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά αλλά και οι άπειρες φωτογραφίσεις και καμπάνιες για δημοφιλή brands συνθέτουν ένα μέρος από την πετυχημένη πορεία της στον μαγικό χώρο της μόδας.

Μάλιστα, μέσω ενός λογαρισμού στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε το μοντέλο και παρουσιάστρια σε μια φωτογράφιση εξωφύλλου όταν ήταν ακόμα έφηβη. Ποζάροντας με αυτοπεποίθηση η Βίκυ Καγιά είναι μόλις 15 χρονών και με τελείως διαφορετική εμφάνιση από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Με πολύ μακριά, καστανόξανθα, σγουρά μαλλιά, φωτογραφίζεται για το περιοδικό Γυναίκα τον Αύγουστο του 1993. Το μακρύ μαύρο φόρεμα από δαντέλα, τα μαύρα peep-toe mules και το κατακόκκινο κραγιόν ολοκληρώνουν το femme fatale look που όπως φαίνεται είναι αφιερωμένο στο "μαύρο του καλοκαιριού".

Δες την εντυπωσιακή της εμφάνιση:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ