Follow us

Είσαι ξανθιά; Αυτή η chic απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου το φθινόπωρο

Αυτό το χρώμα μαλλιών προβλέπεται να γίνει το μεγαλύτερο hair trend της σεζόν.

blonde Splash News / Ideal Image

Όσο κι αν το φθινόπωρο αποζητάμε σκουρότερες αποχρώσεις στα μαλλιά, για να μπούμε λίγο πιο εύκολα στο mood της σεζόν, υπάρχουν και οι γυναίκες που επιθυμούν να κρατήσουν λίγο ακόμα το καλοκαίρι στα μαλλιά τους. Και τι εννοούμε με αυτό;

Αναφερόμαστε κυρίως στις ξανθές αποχρώσεις που έχουν χρυσούς τόνους και πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες. Τα μαλλιά δηλαδή που έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο που μας "λούζει" ασταμάτητα στις διακοπές.

Η ωραιότερη απόχρωση ξανθού για το φθινόπωρο σύμφωνα με τη Rosie Huntington Whiteley

Και μάντεψε: Αν ανήκεις στις γυναίκες που έχουν από φυσικού τους σκούρα ή πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά, τότε μπορείς να φωτίσεις ακόμα περισσότερο το χρώμα τους με μια ζεστή, golden blond απόχρωση που θα "ζεστάνει" το look σου ενώ δεν θα φαίνεται παράταιρη για την εποχή.

Η τέλεια επιλογή αν θες να ανανεώσεις το χρώμα σου για το φθινόπωρο αλλά δεν θες να το παρακάνεις με μια πλατινέ απόχρωση. Απεναντίας, θες τα μαλλιά σου να θυμίζουν και λίγο καλοκαίρι, χωρίς να χαθούν οι ισορροπίες με τις αποχρώσεις.

Αυτό το απλό χτένισμα θα σε "σώσει" στις bad hair days σου

Πρόκειται για ένα ξανθό που έχει ως βάση του το natural golden χρώμα ενώ διανθίζεται με χρυσαφί-χάλκινες ανταύγειες στα μήκη των μαλλιών.

Δες στις φωτογραφίες τι εννοούμε και πώς δείχνει το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ