Follow us

Βρήκαμε τα κραγιόν που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις το φθινοπωρινό μακιγιάζ της JLo

To καφέ χρώμα έχει επανέλθει δυναμικά τόσο στο ντύσιμο όσο και στο μακιγιάζ μας αυτή τη σεζόν.

Jennifer Lopez Splash News / Ideal Image

Φαίνεται ότι το καφέ χρώμα είναι το σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου: Κυριαρχεί τόσο στα outfits μας όσο και στο μακιγιάζ αλλά και τα νύχια μας. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη εμφάνιση της Jennifer Lopez στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ridley Scott, όπου πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της, Ben Affleck.

Η σούπερ σταρ εντυπωσίασε τους πάντες με το shimmery deux-pièce από λούρεξ σε σκούρα καφέ-bronze απόχρωση που τόνιζε το γυμνασμένο κορμί της αλλά και το ασορτί μακιγιάζ της. Τι εννοούμε; Ότι η Λατίνα σταρ ταίριαξε το μονοχρωματικό σύνολό της με τις αποχρώσεις του μακιγιάζ της, που κινήθηκαν στην παλέτα των brown-nudes.

To girly χτένισμα της Jennifer Lopez που είναι ό,τι πρέπει (και) για τις βροχερές μέρες

Κάτι διαφορετικό για την σταρ, μιας και ναι μεν προτιμά ξεκάθαρα τα καφέ-nude χρώματα στα μάτια της, όμως πάντα αφήνει μια υποψία ροζ πινελιάς στα χείλη και στα μήλα της. Αυτή τη φορά όμως έδωσε λάμψη στα χείλη με ένα καφέ lip gloss που έκανε το απόλυτο match με το outfit της.

Δες το look:

Loading...
Loading...

Αν θες να αντιγράψεις το μακιγιάζ της, δεν έχεις παρά να απλώσεις μια καφέ σκιά στα βλέφαρα και ένα καφέ eyeliner - που, σημειωτέον, ταιριάζει σε όλα τα χρώματα ματιών και χαρίζει ένα πιο soft αποτέλεσμα σε σχέση με το μαύρο χρώμα.

Όσο για τα χείλη, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Λατίνας σταρ και να τα περιγράψεις με ένα καφέ μολύβι χειλιών και ένα καφέ lip gloss. Προτείνουμε να προτιμήσεις τα gloss για τη λάμψη αλλά και την ενυδάτωση που προσφέρουν. Αν πάλι προτιμάς κάποιο κραγιόν, μπορείς να περάσεις από πάνω ένα διάφανο gloss που θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα στα χείλη σου.

Επιπλέον, πολλά κραγιόν προσφέρονται και για άλλη χρήση πέρα από το να δώσουν χρώμα στα χείλη σου. Είναι πολύ συχνό πλέον να χρησιμοποιούνται και ως ρουζ αλλά και σαν σκιά. Έτσι, με ένα μόνο κραγιόν μπορείς να δώσεις μια καφέ νότα τόσο στα ζυγωματικά όσο και στα βλέφαρά σου.

Το μικρό twist που θα "μεταμορφώσει" τα νύχια σου φέτος το φθινόπωρο

Δες τις προτάσεις μας σε lip gloss, lip sticks και lip stains σε καφέ χρώμα που αξίζει να δοκιμάσεις:

Βρήκαμε τα κραγιόν που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις το φθινοπωρινό μακιγιάζ της JLo
Super Stay Matte Ink Coffee Edition της Maybelline New York στην απόχρωση 275 Mocha Inventor
lips
Lip Lingerie Gloss, NYX στην απόχρωση Maison
lips
Max Factor Lipfinity Velvet Matte στην απόχρωση Velvet Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ