Follow us

Το trendy αξεσουάρ μαλλιών που δεν αποχωρίστηκε η Lily Collins στο ταξίδι του μέλιτος

Ανυπομονούμε να τα φορέσουμε κι εμείς.

Lily Collins Splash News / Ideal Image

Λίγο καιρό μετά τον ονειρικό γάμο της Lily Collins τον περασμένο Σεπτέμβρη (και το τέλειο bridal look της), το νιόπαντρο ζευγάρι πραγματοποίησε το ταξίδι του μέλιτος στην Σκανδιναβία.

Η γοητευτική ηθοποιός δημοσίευσε μόλις πριν λίγες ώρες φωτογραφίες τους από το περιπετειώδες - πλην πολύ ρομαντικό - honeymoon τους στις βορειότερες χώρες της Ευρώπης.

Αυτό που παρατηρήσαμε εμείς ωστόστο ήταν, πέραν του πόσο ερωτευμένοι φαίνονταν, το αξεσουάρ που φορούσε η 32χρονη στα μαλλιά της σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες της. Είμαστε σίγουρες ότι δεν το αποχωρίστηκε καμία μέρα - και καλά έκανε, μιας και αποτελεί ένα τέλειο και πολύ ευέλικτο αξεσουάρ.

Ο λόγος για τα πολυαγαπημένα beanies (σκουφάκια) που είναι τόσο χουχουλιάρικα και χαριτωμένα που κι εμείς ανυπομονούμε να κρυώσει λίγο περισσότερο ο καιρός για να τα ξεθάψουμε απ᾽τις ντουλάπες μας.

Loading...
Loading...
Loading...

Μας αρέσουν γιατί, εκτός του ότι σε κρατάνε ζεστή, χαρίζουν στιλ στο όλο outfit σου. Επιπλέον, σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση τού να πρέπει να σκεφτείς πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου κάθε πρωί (πράγμα ιδιαιτέρως βολικό όταν ταξιδεύεις), μιας και από μόνα τους δείχνουν τέλεια στα μαλλιά σου, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Επίσης, καμουφλάρουν τις bad hair days σου που δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά που φριζάρουν/πετάνε ή έχουν εμφανίσει λίγη λιπαρότητα.

Αυτό το απλό χτένισμα θα σε "σώσει" στις bad hair days σου

Θες κι άλλους λόγους για να τα αγαπήσεις κι εσύ;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ