4 χειμωνιάτικα χτενίσματα που όμως βλέπουμε παντού στο Instagram από τώρα

Και πηγαίνουν τέλεια με τα stylish turtlenecks και παλτά σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Εάν είσαι beauty junkie όπως κι εμείς, στοιχηματίζουμε ότι το moodboard σου στο Instagram θα είναι γεμάτο με αποθηκευμένες inspo φωτογραφίες από makeup looks και χτενίσματα. Όσο αλλάζει ο καιρός και οδεύουμε όλο και περισσότερο προς τον χειμώνα, κάνουμε διάφορα σχέδια στο μυαλό μας για όλους τους χειμωνιάτικους συνδυασμούς που θα υιοθετήσουμε αλλά και τα χτενίσματα που θα τα συνοδεύσουν.

Γιατί, όσο και να μας αρέσουν τα beach waves και τα πολύχρωμα claw clips, η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τα hairstyles αλλά και τα hair accessories που θα επιλέξουμε χρειάζονται μια αναβάθμιση για να ταιριάξουν με τα χουχουλιάρικα πουλόβερ, τα φίνα turtlenecks και τα stylish παλτά μας.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακομα στο φθινόπωρο, δεν είναι καθόλου αργά όμως για να αρχίσεις να αποθηκεύεις από τώρα στο κινητό σου όλες εκείνες τις φωτογραφίες που θα σου χαρίσουν το πολυπόθητο inspo για τα hairstyles που θα υιοθετήσουμε τον προσεχή χειμώνα.

Calligraphy cut | Ο εύκολος τρόπος για να χαρίσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά σου

#1. Glamour Waves

Αντικατάστησε τα messy waves του καλοκαιριού με glamorous κυματισμούς που είναι ό,τι πρέπει για τα πάρτι ή τις επίσημες εμφανίσεις που θα αρχίσουν να προκύπτουν από δω και στο εξής. Και όταν λέμε glamorous εννοούμε τις καλοχτενισμένες μπούκλες που χαρίζουν έναν Old Hollywood αέρα στο στιλ σου και μπορούν άνετα να συνδυαστούν με τα πολύ trendy hair clips.

#2. Bubble Ponys

Οι bubble ponytails δεν θα πάνε πουθενά ούτε αυτόν τον χειμώνα, ενώ έρχονται με ένα πολύ ωραίο twist: τα scrunchies που αντικαθιστούν τα απλά λαστιχάκια και δίνουν μια girly νότα στο χτένισμα.

#3. Sleek Ponytails

Ιδανικές για τις φορές που φοράς ζιβάγκο ή πολύ εντυπωσιακά σκουλαρίκια και θες να πιάσεις ψηλά τα μαλλιά σου για να τα αναδείξεις, οι sleek αλογοουρές προσφέρονται γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Μπορείς να καμουφλάρεις το λαστιχάκι σου με μια τούφα από τα μαλλιά σου ενώ μπορείς να προσθέσεις και hair clips για ακόμα περισσότερο στιλ.

#4. Bangs

Αν έχεις αφέλειες που έχουν μακρύνει ή που προσπαθείς να μακρύνεις και βρίσκεσαι στο μεταίχμιο, μπορείς να τις καμουφλάρεις με έναν πολύ έξυπνο τρόπο: με (oversized) στέκες ή με στρατηγικά τοποθετημένα τσιμπιδάκια.

Τα 6 προϊόντα μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπουν απ'το νεσεσέρ σου φέτος το φθινόπωρο