Follow us

Το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος φωτίστηκε ροζ για καλό σκοπό

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου το ιστορικό κτήριο Τσίλλερ φωτίστηκε με το εμβληματικό ροζ χρώμα της καμπάνιας ενημέρωσης της Estée Lauder για τον καρκίνο του μαστού.

εθνικό θέατρο Studio Panoulis

Η Estée Lauder Hellas, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συμμετείχε στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Εμβληματικών Σημείων - Οροσήμων, στo πλαίσιo της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Εδώ και 29 χρόνια, η Estée Lauder Companies πρωτοστατεί και δεσμεύεται στην αρχική αποστολή της εκστρατείας ενημέρωσης: να δημιουργήσει έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού. Στόχος της εκστρατείας είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για τη ζωτικής σημασίας, έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Έτσι, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου το ιστορικό κτήριο Τσίλλερ, όπου στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος, φωτίστηκε με το χαρακτηριστικό και άκρως εμβληματικό ροζ χρώμα της καμπάνιας, συμμετέχοντας έτσι στη διάδοση αυτού του τόσο σημαντικού μηνύματος.

Το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος φωτίστηκε ροζ για καλό σκοπό

estee lauder

Το έναυσμα για τη φωταγώγηση έδωσε και φέτος η κ. Ελένη Μενεγάκη, ως η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού του Ομίλου Estée Lauder Companies, η οποία συμμετέχει αφιλοκερδώς σε αυτήν την πρωτοβουλία.

estee lauder

Η κ. Μενεγάκη στην ομιλία της αναφέρει: "Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Estée Lauder Companies διότι αυτή είναι η εταιρεία που ξεκίνησε την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού και τη συνεχίζει τόσο δυνατά! Μας έχει βοηθήσεις ολες μας!"

Συμπληρώνοντας: "Η πρόληψη είναι αυτή που σώζει ζωές! Είναι άδικο κάτι που πολεμιέται να μη το πολεμήσουμε!"

estee lauder

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ