Follow us

Ένα "κουκλίστικο" και πλήρως εργονομικό styling tool θα σου χαρίσει τα ωραιότερα και πιο εύκολα χτενίσματα

Η συλλεκτική έκδοση Barbie x SteamPod ήρθε τον Οκτώβριο του 2021 από την Barbie & τη L’Oréal Professionnel Paris και δεν πρέπει να λείπει απ᾽το συρτάρι σου.

loreal pro L'oreal Pro

Breaking news: H Barbie, η πιο αγαπημένη κούκλα όλων των εποχών, αποτέλεσε την έμπνευση για τη L’Oréal Professionnel Paris ώστε να δημιουργήσει ένα πολυχρηστικό αξεσουάρ μαλλιών που κάθε γυναίκα / beauty addict θέλει να έχει στο μπάνιο της.

Ο λόγος για το Barbie x Steampod, το εργαλείο styling μαλλιών που αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση και "βάφεται" ροζ, το σήμα κατατεθέν χρώμα της Barbie. Αυτό το κουκλίστικο και πολύ χαριτωμένο styling tool κυκλοφόρησε για τα Χριστούγεννα τον Οκτώβριο του 2021 ενώ πρόκειται για περιορισμένη έκδοση.

Ένα "κουκλίστικο" και πλήρως εργονομικό styling tool θα σου χαρίσει τα ωραιότερα και πιο εύκολα χτενίσματα

Το Steampod είναι το πρώτο εργαλείο styling για ίσιωμα ή δημιουργία κυματισμών σε οποιονδήποτε τύπο μαλλιών. Πραγματοποίησε κάθε look που έχεις ονειρευτεί X2 πιο γρήγορα* με Χ2 φορές πιο απαλά* μαλλιά και με 91% λιγότερη φθορά της τρίχας**! Ο λόγος που το αγαπάμε εδώ στο γραφείο; Ο ατμός προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα ενώ χαρίζει ένα στιλπνό αποτέλεσμα αποτρέποντας ακόμα και τη δημιουργία φριζαρίσματος. Ένα επαναστατικό εργαλείο που μας λύνει τα χέρια ενώ αναδεικνύει όποιον τύπο μαλλιών κι αν έχεις.

loreal pro
Άλλαξε τα μαλλιά σου από σγουρά σε κυματιστά και ίσια, αλλά και οτιδήποτε μπορείς να σκεφτείς, δημιουργώντας άπειρα διαφορετικά looks κατάλληλα για οποιαδήποτε περίσταση και διάθεση.
loreal pro
loreal pro

Notice:

Το λεπτότερο & ελαφρύτερο Steampod 3.0 διαθέτει δοχείο νερού, περιστρεφόμενο καλώδιο και ενσωματωμένη χτένα, σε ένα εμβληματικό ροζ σχέδιο. Διατίθεται με θερμοανθεκτική ροζ θήκη για εύκολη μεταφορά.

Aναζήτησε το SteamPod x Barbie σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online.

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο επίσημο site της L’Oréal Professionnel και, φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα.

*εργαστηριακή δοκιμή, σε σχέση με ένα ισιωτικό εργαλείο χωρίς ατμό και το χτενάκι.
**εργαστηριακή δοκιμή μετά από 15 εφαρμογές, σε σχέση με ένα ισιωτικό εργαλείο χωρίς ατμό και το χτενάκι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ