Follow us

Τέλος το μπαλαγιάζ | Οι fine lines ανταύγειες είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα μαλλιά

Θα θέλεις να την υιοθετήσεις σήμερα κιόλας!

χρώματα μαλλιών χειμώνας 2021 Istock Photo

Δεν θα πούμε ψέμματα: Το μπαλαγιάζ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Χαρίζει αυτό το natural sunkissed look, που μιμείται σε μεγάλο βαθμό τα ηλιολουσμένα μαλλιά του καλοκαιριού, στο οποίο δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί. Υπάρχει όμως μια νέα τάση στα χρώματα μαλλιών για το χειμώνα 2021-22, που κέντρισε το ενδιαφέρον μας και φαίνεται πως απειλεί έντονα τα πρωτεία του μπαλαγιάζ στις προτιμήσεις των γυναικών. Ο λόγος για τις fine line ανταύγειες, που έχουν ήδη αρχίσει να κατακλύζουν το Instagram feed μας.

Αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να ζητήσεις στο επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ

Η Νο.1 τάση στα χρώματα μαλλιών για το χειμώνα 2021

Οι fine line ανταύγειες είναι ο νέος τρόπος να ανανεώσεις διακριτικά την εμφάνισή σου, υιοθετώντας ένα low maintenace hair look, που δεν θα απαιτεί επίσκεψη στο κομμωτήριο κάθε 4-6 εβδομάδες για touch ups.

Στην ουσία πρόκειται για το συνδυασμό εξαιρετικά λεπτών highlights και low lights, που χαρίζουν ένα πολύ φυσικό "ξάνοιγμα" των μαλλιών. Σε αντίθεση με τις chunky και τις money pieces ανταύγειες, τα fine lines highlights είναι τόσο λεπτά, που με τα βίας φαίνονται, δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

Italian Bob | Το πιο κομψό καρέ του χειμώνα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Loading...

Μια από τις πρώτες celebrities, που υιοθέτησαν την τάση, ήταν η Khloe Kardashian, η οποία απαρνήθηκε το ombré hair look της, κάνοντας αυτές τις εξαιρετικά λεπτές ανταύγειες που έκαναν την ξανθιά κουπ της να δείχνει πολύ πιο μοντέρνα και ενδιαφέρουσα.

Δες κι άλλα παραδείγματα fine lines highlights:

Loading...
Loading...
Loading...

Το ανεπιτήδευτα κομψό χρώμα μαλλιών που λατρεύουν αυτήν τη στιγμή οι celebrities

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ