Follow us

5 viral αρώματα που όντως αξίζει να δοκιμάσεις

Ένα από αυτά κοστίζει λιγότερο από 20€.

γυναικεία αρώματα 2021 Istock Photo

Η αγορά αρώματος online είναι ίσως πιο δύσκολη και από την αγορά τζιν. I said what I said! Ωραίες οι λογοτεχνικές αφηγήσεις και οι δημιουργικές συμφωνίες absolute, αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, όταν τελειώνεις την ανάγνωση της περιγραφής ενός αρώματος, το πιο πιθανό είναι να εξακολουθείς να αναρωτιέσαι αν αυτό που θα φτάσει σπίτι σου, θα σου ταιριάζει. Ένα άρωμα μπορεί να μυρίζει τελείως διαφορετικά πάνω σε κάθε επιδερμίδα. Όταν όμως εκατομμύρια άνθρωποι συμφωνούν ότι ένα συγκεκριμένο eau de toilette ή parfum μυρίζει εξαιρετικά, δεν μπορούμε παρά να τους πιστέψουμε. Ιδού λοιπόν τα γυναικεία αρώματα που έγιναν viral το 2021 και είναι -σχεδόν- σίγουρο ότι θα λατρέψεις:

Luxury on a Budget | 7+1 οικονομικά αρώματα που μυρίζουν ακριβά

Τα ωραιότερα γυναικεία αρώματα που έγιναν viral το 2021

Baccarat Rouge 540

Η λίστα μας δεν θα μπορούσα παρά να ξεκινήσει με το πιο viral άρωμα της χρονιάς: Το unisex Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum του οίκου Maison Francis Kurkdjian. Το κεχριμπαρένιο και ταυτοχρόνως φλοράλ άρωμα περιέχει νότες γιασεμιού, σαφράν, κεδρόξυλου και γκρίζου άμπαρου και σύμφωνα με χιλιάδες TikToker όχι μόνο μυρίζει υπέροχα, αλλά το άρωμά του διαρκεί για πολλές ώρες.

5 viral αρώματα που όντως αξίζει να δοκιμάσεις

Θα το βρεις στο atticadps.gr/eshop

Red Temptation

Αν το budget σου δεν μπορεί να "αντέξει" την τιμή του Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum, τότε το TikTok ανακάλυψε το πιο οικονομικό dupe του. Ο λόγος για το λουλουδάτο Red Temptation από το Zara με νότες από κεχριμπάρι, πορτοκάλι και evernyl.

γυναικεία αρώματα 2021

Λιπαρή επιδερμίδα | 10 νέα και παλιά αγαπημένα προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις

Gypsy Water

Loading...

Όποια στιγμή της μέρας και να κάνεις scroll στο Instagram feed σου, σίγουρα θα "πέσεις πάνω" σε κάποια aesthetic φωτογραφία που να περιλαμβάνει ένα άρωμα Byredo. Το πιο αγαπητό από όλα είναι το δίχως άλλο το Gypsy Water με νότες από περγαμόντο, λεμόνι, πιπέρι, κεχριμπάρι, βανίλια και σανδαλόξυλο.

γυναικεία αρώματα 2021

Θα το βρεις στο atticadps.gr/eshop

Blanche

Loading...

Με πολύ μικρή διαφορά, στη δεύτερη θέση έρχεται το "καθαρό" Blanche με νότες από λευκό τριαντάφυλλο, ροζ πιπέρι, βιολέτα, νερολί, σανδαλόξυλο και musk.

γυναικεία αρώματα 2021

Θα το βρεις στο atticadps.gr/eshop

Love, Don't Be Shy

Κι όμως υπάρχει ένα viral thread που συζητά το πόσο όμορφα μυρίζει η Rihanna. Πριν λανσάρει το δικό της Fenty Eau de Parfum, αρωματιζόταν με το Love, Don't Be Shy του οίκου Kilian, το οποίο και κατάφερε να κάνει εξαιρετικά δημοφιλές. Το εξαιρετικά γλυκό αυτό άρωμα περιέχει νότες από τριαντάφυλλο, νερολί, περγαμόντο, ροζ πιπέρι, ζάχαρη και καραμέλα.

γυναικεία αρώματα 2021

10 skincare προϊόντα κάτω των 10€ που είναι πολύ καλύτερα από πολλά luxury

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ