Follow us

Μην ψάχνεις άλλο | Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά το φετινό χειμώνα

Τα hair trends που έχουν ήδη "αγκαλιάσει" τα it girls.

μαλλιά χειμώνας 2021 Istock Photo

Μήπως ο μουντός καιρός και οι χαμηλές θερμοκρασίες σου έχουν ρίξει τη διάθεση; Ένα mini refresh στην εμφάνισή σου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις γεμάτη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Σαν σωστές beauty experts, κάναμε όλη τη δουλειά για εσένα και συγκεντρώσαμε τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το χειμώνα 2021-2022, έτσι ώστε να υποδεχτείς τους πιο κρύους μήνες του χρόνου πλήρως ανανεωμένη. Spoiler alert! Οι χρωματικές τάσεις είναι αυτές που θα σε ενθουσιάσουν περισσότερο.

Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά του χειμώνα 2021-2022

Κεφάλαιο κουρέματα:

Chob (Chin Bob)

Loading...

Τα bob haircuts με τον έναν ή τον άλλον τρόπο καταφέρνουν να είναι πάντα επίκαιρα. Φέτος το χειμώνα η εκδοχή που θα μας απασχολήσει περισσότερο είναι το chob, δηλαδή το καρέ που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού.

XXL Hair

Loading...

Στον αντίποδα, τα xxl hair, δηλαδή τα εξαιρετικά μακριά μαλλιά α λα Rapunzel αναδεικνύονται σε μία εξίσου μεγάλη τάση για το χειμώνα. Όπως καταλαβαίνεις για να διατηρήσεις τα μακριά μαλλιά σου υγιή και λαμπερά, θα πρέπει να τα φροντίζεις πολύ, επιλέγοντας τόσο ενυδατικά σαμπουάν και μάσκες, όσο και βαφές μαλλιών που σέβονται την τρίχα και το τριχωτό.

Κεφάλαιο χρώματα μαλλιών:

Αν δεν προλαβαίνεις να πας στο κομμωτήριο για το απαραίτητο refresh πριν μπει ο χειμώνας ή αν απλά δεν νιώθεις ακόμα άνετα να βρεθείς με τόσο κόσμο, πέρασε μια βόλτα από το κοντινότερό σου φαρμακείο, όπου θα βρεις τις βαφές Argan Oil Advanced Colorant της KORRES σε ένα πλούσιο χρωματολόγιο, το οποίο ανανεώθηκε με 5 νέες, υπέροχες αποχρώσεις:

Beige bronde

Μην ψάχνεις άλλο | Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά το φετινό χειμώνα

Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα η ωραιότερη αλλαγή που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου είναι να τα βάψεις σε μια ψυχρή μπεζ απόχρωση. Σύμμαχός σου στην υιοθέτηση αυτής της τάσης είναι η Argan Oil Advanced Colorant στις νέες αποχρώσεις Blonde Beige (7.17) ή Dark Blonde Beige (6.17), ένα μπεζ γκρι και ένα ψυχρό ξανθό, που φλερτάρει έντονα με το καστανό.

Hazelnut brunette

korres

Αν πάλι έχεις πιο σκούρα επιδερμίδα, προτίμησε μια ζεστή σοκολατί απόχρωση, που θα "γλυκάνει" τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, χαρίζοντας παράλληλα λάμψη -κάτι που όλες θέλουμε τις μουντές μέρες του χειμώνα. Για να πετύχεις το συγκεκριμένο hair look, χρησιμοποίησε την Argan Oil Advanced Colorant στη νέα ζεστή, πλούσια σοκολατί απόχρωση με χρυσές αντανακλάσεις Golden Cocoa (6.73).

Biscuit brunette

Courtesy of KORRES

Σε εσένα που δεν είσαι σίγουρη αν θέλεις να γίνεις ξανθιά ή καστανή, προτείνουμε μια κομψή bronde απόχρωση. Για να την πετύχεις χρησιμοποίησε την Argan Oil Advanced Colorant στις νέες αποχρώσεις Golden Mocha (7.73) και Golden Caramel (8.73), που μπλέκουν το γλυκό καστανό με πιο ανοιχτούς τόνους για να δώσουν μία πιο ενδιαφέρουσα διάσταση στην εικόνα των καστανών μαλλιών, φλερτάροντας με τη φωτεινότητα των χρωμάτων της καραμέλας.

Μία hair-loving βαφή μαλλιών

Αυτό που κάνει την Argan Oil Advanced Colorant της KORRES να διαφέρει από τις υπόλοιπες βαφές για το σπίτι είναι ότι εκτός από το ότι χαρίζει λαμπερό χρώμα, καλύπτοντας 100% τα λευκά, παράλληλα περιποιείται την τρίχα. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στα φυσικά συστατικά της, προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά, ενώ σε συνδυασμό με την τεχνολογία Pigment-Lock που κλειδώνει το χρώμα, χωρίς τη χρήση αμμωνίας, εξασφαλίζει την αποτελεσματική διείσδυσή του στην τρίχα, με ήπιο τρόπο που δεν προκαλεί φθορά.

Courtesy of KORRES

Αυτό που στα δικά μας μάτια την κάνει πραγματικά μοναδική είναι η περιεκτικότητά της σε έλαιο Αrgan, το οποίο θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά, ενώ τα "τυλίγει" με ένα πολύ ευχάριστο άρωμα. Παράλληλα, η φυτική Κερατίνη προσφέρει εντατική αναδόμηση και το εκχύλισμα Βρώμης ενισχύει την αντοχή και την ελαστικότητα της τρίχας. Το αποτέλεσμα; Ολοένα πιο υγιή μαλλιά μακροπρόθεσμα με συνεχή βελτίωση της ποιότητάς τους σε κάθε εφαρμογή της βαφής. Απίστευτο;

Beauty editor's tip: Για να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου λαμπερό ακόμα και ένα μήνα μετά τη βαφή, εμπιστεύσου τη σειρά post-colour περιποίησης μαλλιών Argan Oil της KORRES. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για καθαρά και υγιή μαλλιά, από σαμπουάν και μαλακτική κρέμα, μέχρι μάσκα μαλλιών, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά, ώστε να απομακρύνουν τα υπολείμματα της βαφής, να ενυδατώνουν την τρίχα χωρίς να την επιβαρύνουν, να ενισχύουν την ένταση και διάρκεια του χρώματος και της λάμψης και φυσικά να κάνουν τα μαλλιά σου εξαιρετικά απαλά.

Κεφάλαιο styling:

Έντονες πλαϊνές χωρίστρες

Loading...

Οι έντονες πλαϊνές χωρίστρες είναι ό,τι πιο in αυτήν τη στιγμή. Χώρισε τα μαλλιά σου στο πλάι και πιάσε τη φράντζα σου με ένα λαμπερό hair clip για να ολοκληρώσεις κάθε outfit σου, από το πιο casual μέχρι το πιο dressy.

Φυσική υφή

Loading...

Φέτος το χειμώνα για πρώτη φορά το "I woke up like this" look είναι κυριολεκτικό με μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά του χειμώνα 2021-2022 να καλεί για φυσική υφή και -όντως- effortless αποτέλεσμα. Για να το πετύχεις άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά κι ύστερα ψέκασε ένα texturizing spray.

info
Βρες όλες τις βαφές μαλλιών KORRES στα φαρμακεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ