Follow us

Βρήκαμε το ωραιότερο γιορτινό δώρο για τις φίλες σου και πρέπει να το προλάβεις πριν εξαντληθεί

Ένα κουτί γεμάτο εκπλήξεις, που κάθε beauty addict θα λατρέψει.

δώρο Istock Photo

Μπορεί ο καιρός να θυμίζει αρχές Οκτωβρίου και ο λαμπερός ήλιος να επιτρέπει ακόμα τις βόλτες χωρίς jacket, ωστόσο μην μπερδεύεσαι: Τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά. Όπως σίγουρα θα ξέρεις, τα εορταστικά λανσαρίσματα ομορφιάς γίνονται πολύ γρήγορα sold out, γι' αυτό καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να αγοράζεις ήδη από τώρα τα δώρα για τις φίλες σου.

Σε εκείνες που αγαπούν να ανακαλύπτουν διαρκώς νέα προϊόντα, μπορείς να χαρίσεις από ένα Advent Beauty Gift Box της Catrice. Εκτός από το ότι έχει σούπερ χριστουγεννιάτικη συσκευασία, που θα δείχνει υπέροχη κάτω από δέντρο τους, περιέχει όλα τα must-have προϊόντα για ένα εορταστικό μακιγιάζ.

Βρήκαμε το ωραιότερο γιορτινό δώρο για τις φίλες σου και πρέπει να το προλάβεις πριν εξαντληθεί

Το Mini Blender Brush Eyeshadow Brush είναι ιδανικό για την εφαρμογή των απαλών και λαμπερών αποχρώσεων της Mini Eyhadhadow Palette Dazzling Pink Collection. Το Mini Volumizing Lip Booster Delikat Nude Lips εξασφαλίζει γεμάτα χείλη σε μια μοντέρνα nude απόχρωση. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται τέλεια με το Mini Nail Lacquer σε λαμπερό ροζέ, που χαρίζει στα νύχια ένα λαμπερό φινίρισμα σαν τζελ.

product

Στη νέα εορταστική συλλογή θα βρεις επίσης τα Mini Highlighters σε δύο αποχρώσεις Pink Crystal Glow και Lilac Frozen Glow, που αντανακλούν τέλεια το φως και τα αυτοκόλλητα Face Jewels, που θα κάνουν τις εορταστικές σου εμφανίσεις ακόμα πιο λαμπερές και festive.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ