Follow us

Δοκιμάσαμε 20 σαμπουάν για σγουρά μαλλιά κι αυτά είναι τα 7 που ξεχωρίσαμε

Για καλοσχηματισμένες και frizz free μπούκλες.

σαμπουάν για σγουρά μαλλιά Pixel Formula

Τα σγουρά μαλλιά είναι οι divas του hair spectrum, καθώς για η φροντίδα τους απαιτεί πολύ ιδιαίτερα προϊόντα, που θα τα ενυδατώσουν σε βάθος, θα μειώσουν το φριζάρισμα και θα ενισχύσουν το σχήμα της κάθε μπούκλας. Μια βόλτα στο κοντινότερο σούπερ μάρκετ ή beauty shop δεν είναι αρκετή για την εύρεση του κατάλληλου σαμπουάν για σγουρά μαλλιά. Η όλη υπόθεση δεν σηκώνει ρίσκα. Απαιτεί "έρευνα" και σίγουρες επιλογές που θα αναδείξουν τις μπούκλες σου. Για καλή σου τύχη είμαστε experts στον τομέα "σγουρά/σπαστά μαλλιά" και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σαμπουάν, που μπορείς να αγοράσεις τώρα:

Τα καλύτερα σαμπουάν για σγουρά μαλλιά

Curl Charisma™ Rice Amino + Avocado Hydrating Shampoo, Briogeo (sephora.gr)

Curl Charisma™ Rice Amino + Avocado Hydrating Shampoo, Briogeo (sephora.gr)

H Briogeo είναι black woman owned εταιρεία, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι γνώριζει πολύ καλά τι χρειάζονται τα σγουρά μαλλιά. Το Curl Charisma™ Rice Amino + Avocado Hydrating Shampoo περιέχει αμινοξέα ρυζιού και καριτέ, που δρουν κατά του φριζαρίσματο και βελτιώνουν την υφή της μπούκλας, χωρίς να περιέχουν θειικά.

Curl Manifesto, Kérastase

Curl Manifesto, Kérastase

To σαμπουάν της σειράς Curl Manifesto είναι τόσο κρεμώδες και ενυδατικό, που μπορεί να μην χρειαστείς καν conditioner. To μέλι Manuka και τα ceramides, που περιέχει, το κάνουν ιδανικό για σγουρά, άφρο αλλά και σπαστά μαλλιά, καθώς προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στις μπούκλες χωρίς να τις βαραίνει, διατηρώντας το σχήμα και τον όγκο τους. Καθαρίζει φυσικά απαλά τα μαλλιά και το τριχωτό, απομακρύνοντας όλη τη σκόνη, τους ρύπους και τα προϊόντα styling. 

Curl Moisturizing Shampoo, Bumble and Bumble

Curl Moisturizing Shampoo, Bumble and Bumble

Αυτό το άκρως ενυδατικό και απαλό σαμπουάν ενισχυμένο με ένα πλούσιο μίγμα ελαίων από αβοκάντο, καρύδα & Jojoba και βούτυρα καριτέ & κακάο, ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά, δαμάζει το φριζάρισμα και χαρίζει λάμψη στα σγουρά μαλλιά. Όλα αυτά χωρίς να περιέχει θειικά άλατα. 

Nutricurls Curls Shampoo, Wella Professionals

Nutricurls Curls Shampoo, Wella Professionals

Μικκυλιακό νερό για τον καθαρισμό του προσώπου σου έχεις σίγουρα δοκιμάσει. Μικκυλιακό σαμπουάν όμως; Θα λατρέψεις το Nutricurls Curls Shampoo γιατί απομακρύνει απαλά τους ρύπους, ενώ προσφέρει υφή, θρέψη και προστατεύει από το φριζάρισμα.

Shampoo with Cupuacu Bio, Klorane (στα φαρμακεία)

Shampoo with Cupuacu Bio, Klorane (στα φαρμακεία)

Το Klorane Σαμπουάν με βιολογικό βούτυρο Cupuaçu καθαρίζει απαλά τα σγουρά και κυματιστά μαλλιά, ενώ παράλληλα τα θρέφει σε βάθος και επανορθώνει την ίνα της τρίχας. Το αποτέλεσμα; Τα μαλλιά είναι πιο δυνατά, με απαλότητα που διαρκεί, ελαστικότητα, λάμψη και πιο ευκολοχτένιστα.

Be Curly Shampoo, Aveda

Be Curly Shampoo, Aveda

Το σαμπουάν της σειράς Be Curly που αγαπούν πολλά curly girls στον κόσμο, βελτιώνει την ποιότητα της κάθε μπούκλας, καταπολεμά το φριζάρισμα και ενισχύει τη λάμψη και την στιλπνότητα στα σγουρά ή κυματιστά μαλλιά. Μεγάλο του plus είναι και το αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών, που θα σε κάνει να μη θέλεις να βγεις από το ντους.

Keratin Smooth Shampoo With Marula Oil, TRESemmé

Keratin Smooth Shampoo With Marula Oil, TRESemmé

Το συγκεκριμένο Curly Girl Method approved σαμπουάν χάρει στο εκχύλισμα κερατίνης και το έλαιο Marula, που περιέχει,  λειάνει τέλεια τα σγουρά μαλλιά και τα κάνει εξαιρετικά απαλά, ενώ απομακρύνει τους κόμπους και χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ