Follow us

Τα 15 βερνίκια νυχιών που θα σε κάνουν να μοιάζεις με glam chic fashionista

Και ξέρουμε πού θα τα βρεις.

opi

Η πιο γιορτινή εποχή του χρόνου πλησιάζει, και όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος είμαστε σε αναζήτηση των πιο festive και ταυτόχρονα κομψών αποχρώσεων για τα νύχια μας.

Γιατί είμαστε σίγουρες ότι θες να έχεις ένα μοναδικό μανικιούρ στα χέρια σου με διάρκεια και πλούσιο χρώμα που μόνο συνηθισμένο δεν θα είναι. Και εμείς ανακαλύψαμε την εταιρεία που έχει στη φαρέτρα των προϊόντων της βερνίκια νυχιών με αυτές - αλλά και πολλές παραπάνω - τις παραμέτρους: ένταση και ζωντάνια στο χρώμα, διάρκεια και ποιότητα.

Φυσικά, αναφερόμαστε στην OPI, το κορυφαίο brand βερνικιών που φέτος ολοκληρώνει τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του και παρουσιάζει τη Celebration Collection, μια σειρά με 12 limited edition κρεμώδεις και λαμπερές αποχρώσεις που είναι... Made. To. Party. Επιπλέον, η συλλογή περιλαμβάνει 3 glitter αποχρώσεις που μοιάζουν κυριολεκτικά με κομφετί και σκορπίζουν παντού τη χαρακτηριστική χριστουγεννιάτικη λάμψη.

Τα 15 βερνίκια νυχιών που θα σε κάνουν να μοιάζεις με glam chic fashionista

Λευκό περλέ, κρεμ ροζ και κόκκινο, ολογραφικά φούξια, βιολετί. γαλαζοπράσινα και μπλε θα σου φτιάξουν τη διάθεση στην στιγμή και θα σε βάλουν σίγουρα σε party mode.

opi

Μάλιστα, μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι αυτές ακριβώς οι αποχρώσεις "παίζουν" στα νύχια των διασημότερων fashionistas του πλανήτη. Γεγονός που κάνει αυτά τα χρώματα να είναι τα πιο trendy που μπορείς να φορέσεις τώρα.

opi

Οι 15 Celebration Collection αποχρώσεις είναι διαθέσιμες σε GelColor, Infinite Shine, και Nail Lacquer συνθέσεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η σειρά GelColor προσφέρει επαγγελματικό φινίρισμα με έως και 3 εβδομάδες διάρκεια, ενώ το Infinite Shine χαρίζει ένα υπέροχα λαμπερό τελείωμα με την κλασική εφαρμογή μίας υπηρεσίας μανικιούρ χρώματος (σύστημα gel σε 3 βήματα χωρίς τη χρήση λάμπας πολυμερισμού που προσφέρει μεγάλο χρόνο διάρκειας, λάμψη και αφαίρεση σε 11 ημέρες) . Από την άλλη, η σειρά Nail Lacquer προσφέρει μία πλούσια σύνθεση για ομοιόμορφη εφαρμογή χωρίς αποκλίσεις.

Μάθε περισσότερα για την OPI στο opi.com καθώς και στον ελληνικό λογαριασμό της OPI στο Instagram @opi_greece, αλλά και την ελληνική σελίδα στο Facebook @OPIGreece.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ