Follow us

Τα πιο trendy χρώματα νυχιών του φετινού χειμώνα σύμφωνα με το Pinterest

Οι μόνες αποχρώσεις που αξίζει να ζητήσεις στο επόμενο ραντεβού σου στο nail salon.

μανικιούρ χειμώνας 2021 Pixel Formula

Η εποχή των χοντρών πλεκτών πουλόβερ και των cozy παλτών είναι πλέον εδώ και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου από ένα μανικιούρ στα χρώματα του χειμώνα 2021. Αν κάποιος ξέρει τι κορυφαίες τάσεις της σεζόν, αυτός δεν είναι άλλος από το Pinterest. Εκεί είναι που στραφήκαμε για να μάθουμε ποια nail looks κάνουν pin οι χρήστες του, μαρτυρώντας τα trends που θα μας απασχολήσουν περισσότερο μέχρι τον Φεβρουάριο:

Τα κορυφαία χρώματα στο μανικιούρ για το χειμώνα 2021 σύμφωνα με το Pinterest

Emerald green

Loading...

Οι αναζητήσεις για σμαραγδί νύχια έχουν αυξηθεί κατά 300% τον τελευταίο καιρό, μαρτυρώντας πως η σκουρόχρωμη πράσινη απόχρωση, που κολακεύει όλες τις επιδερμίδες είναι το απόλυτο must της σεζόν.

Τα κοντά κουρέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να δοκιμάσει μετά τα 40

Khaki

Loading...

Μια ακόμα trendy απόχρωση του πράσινου είναι η χακί με τις αναζητήσεις για khaki nails να έχουν αυξηθεί κατά 266% στη διάσημη πλατφόρμα. Η απαλή γήινη απόχρωση δείχνει ζεστή και cozy και ταιριάζει εξαιρετικά με όλα τα χειμερινά outfits.

Forest green

Loading...

Κι όμως οι δημοφιλείς πράσινες αποχρώσεις δεν έχουν τελειωμό: Οι αναζητήσεις για forest green nails έχουν αυξηθεί κατά 244%, επιβεβαιώνοντας ότι η τάση των πράσινων νυχιών ήρθε για να μείνει.

Brown tips

Loading...

Αναβάθμισε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, επιλέγοντας μια καφέ απόχρωση για την άκρη. Το ίδιο θα κάνουν και όλα τα it girls που έχουν αυξήσει τις αναζητήσεις των brown tip nails κατά 216%.

Lip Lift | Αυτό το viral makeup trick για πιο σαρκώδη χείλη είναι πραγματικά ιδιοφυές

Navy blue

Loading...

Οι βαθιές μπλε αποχρώσεις στα νύχια είναι ιδανικές τόσο για το φθινόπωρο, όσο και για το χειμώνα. Οι αναζητήσεις τους έχουν αυξηθεί κατά 132%.

Dark purple

Loading...

Για μια ακόμα χρονιά τα jewel tones και πιο συγκεκριμένα οι βαθιές μοβ αποχρώσεις θεωρούνται must, με τις αναζητήσεις τους να έχουν αυξηθεί κατά 116%.

Brown swirl

Loading...

Αν θέλεις να κάνεις ένα πιο απρόσμενο μανικιούρ για το χειμώνα 2021, δοκίμασε ένα '70s inspired swirly manicure. Οι αναζητήσεις για brown swirl nails έχουν αυξηθεί κατά 102% στο Pinterest οπότε σίγουρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends.

Olive green

Loading...

Είτε σου αρέσει, είτε όχι, το πράσινο είναι το top χρώμα της σεζόν. Αν αγαπάς τις γήινες αποχρώσεις, βάψε τα νύχια σου με ένα λαδί βερνίκι, αφού οι αναζητήσεις για olive nails έχουν αυξηθεί κατά 88%.

Gold tips

Loading...

Φέτος τις γιορτές λάμψε -ακόμα περισσότερο- κάνοντας ένα γαλλικό μανικιούρ με χρυσό βερνίκι στην άκρη. Αν κάτι αποδεικνύει η αύξηση κατά 73% στις αναζητήσεις για gold tip nails, αυτό είναι ότι οι ανατρεπτικές εκδοχές των french tips είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends.

Black

Loading...

Αν αγαπάς τα πιο edgy και dark μανικιούρ, τότε υιοθέτησε την τάση των black nails. Σίγουρα θα είσαι on trend αφού οι αναζητήσεις για μαύρα νύχια έχουν αυξηθεί κατά 55% στο Pinterest.

10 tips μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζεις αν έχεις κουκουλωτά μάτια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ