Follow us

Οι συμβουλές μακιγιάζ που κάθε γυναίκα με αμυγδαλωτά μάτια πρέπει να ακούσει

Τα makeup looks που θα τα αναδείξουν και θα τα κάνουν να δείχνουν -ακόμα- πιο εντυπωσιακά.

αμυγδαλωτά μάτια Splash News/Ideal Image

Τα αμυγδαλωτά μάτια είναι ίσως τα πιο αξιοζήλευτα, καθώς το φυσικό σχήμα τους κάνει το βλέμμα να δείχνει σαγηνευτικό ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Αν θέλεις ωστόσο να τα αναδείξεις, τονίζοντας λίγο περισσότερο το σχήμα τους, τότε οι παρακάτω συμβουλές είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες:

5 οικονομικά ρουζ σε στικ για ένα φυσικό χρώμα υγείας στο πρόσωπο

Πώς είναι τα αμυγδαλωτά μάτια;

Όπως μπορείς να φανταστείς από το όνομά τους, τα αμυγδαλωτά μάτια θυμίζουν το σχήμα των οβάλ, μυτερών ξηρών καρπών. Πιο συγκεκριμένα, είναι οβάλ με τις εξωτερικές γωνίες τους να έχουν ελαφρώς ανοδική φορά και τις εσωτερικές γωνίες τους ελαφρώς καθοδική φορά.

Αμυγδαλωτά μάτια | Πώς να τα αναδείξεις με το κατάλληλο μακιγιάζ

Η αλήθεια είναι πως αν έχεις αμυγδαλωτά μάτια, είσαι μία από τις τυχερές που τους ταιριάζουν τα makeup looks όλων των ειδών. Μπορείς να πειραματιστείς με άνεση με όλα τα trends χωρίς να φοβάσαι πως θα κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν πιο μικρά ή πιο κουρασμένα.

Αν ωστόσο θέλεις να αναδείξεις το σχήμα τους, κάνοντας το βλέμμα σου να δείχνει -ακόμα- πιο σαγηνευτικό, τόνισέ τα με wings. Μια πολύ καλή επιλογή είναι επίσης το foxy eye trend, το οποίο περιλαμβάνει wings, αλλά και eyeliner στις εσωτερικές γωνίες των ματιών για ένα ακόμα πιο γατίσιο (ή μάλλον αλεπουδίσιο) βλέμμα.

Director's Tip: Αν θέλεις ένα πιο έντονο look, χρησιμοποίησε υγρό eyeliner για τα wings, ενώ αν προτιμάς ένα πιο απαλό και καθημερινό, χρησιμοποίησε μια σκιά κι ένα μικρό πινέλο.

Για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν πιο μεγάλα, εφάρμοσε μια ανοιχτόχρωμη σκιά στην εσωτερική γωνία, αλλά και το κινητό βλέφαρο και δώσε βάθος στο βλέμμα σου με μία πιο σκουρόχρωμη σκιά στην εξωτερική γωνία. Για να τονίσεις το αμυγδαλωτό σχήμα των ματιών σου, δώσε μεγάλη σημασία στην εφαρμογή της mascara, εστιάζοντας την προσοχή σου στις εξωτερικές βλεφαρίδες για ένα πιο έντονο feline eye look.

Μακιγιάζ για καστανά μάτια | Η σκιά στην οποία ορκίζονται οι makeup artists

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ