Follow us

Food for your skin | Τα προϊόντα περιποίησης που θα λατρέψει η νεανική επιδερμίδα

Η νέα ελληνική σειρά περιποίησης που θα σου χαρίσει λαμπερή επιδερμίδα με τη δύναμη των φυτών και των βοτάνων της ελληνικής γης.

Skincare Istock Photo

Όσο σημαντική είναι για το σώμα μας μία υγιεινή διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, άλλο τόσο είναι και για το δέρμα μας. Αυτός ειναι ο λόγος που το "διαιτολόγιο της επιδερμίδας σου" θα πρέπει να περιλαμβάνει "τροφές" πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά aka προϊόντα περιποίησης που θα το θρέψουν και θα το ενυδατώσουν σε βάθος.

Food for your skin | Τα προϊόντα περιποίησης που θα λατρέψει η νεανική επιδερμίδα

Η νέα ελληνική σειρά προϊόντων περιποίησης Young Carpo, ειδικά σχεδιασμένη για το νεανικό δέρμα, επιστρατεύει μερικά από τα πιο πολύτιμα ενεργά συστατικά της ελληνικής γης, όπως το φύλλο ελιάς από τη Λέσβο, τσάι του βουνού από την Κρήτη, το σταφυλοκουκουτσέλαιο από τη Σάμο, τη μαστίχα από τη Χίο και τον περλίτη από τη Μήλο, για να προσφέρει στο δέρμα όλα όσα χρειάζεται, έτσι ώστε να είναι η καλύτερη εκδοχή του.

Young Carpo

Πρόκειται για ένα νέο brand, που σίγουρα θα θέλεις να έχεις στο ραντάρ σου, αφού εκτός από το ότι τα προϊόντα του εκμεταλλεύονται τις θρεπτικές ιδιότητες των ελληνικών φυτών και βοτάνων, έχουν clean και vegan συνθέσεις, είναι cruelty free και παράγονται και συσκευάζονται με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ