Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου | Αυτό είναι το σαγηνευτικό άρωμα που φορά καθημερινά

Το eau de parfum που λατρεύουν τα περισσότερα it girls έχουν στο boudoir τους.

Σίσσυ Χρηστίδου Instagram

Ένα mini vlog ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram πριν από λίγο καιρό η Σίσσυ Χρηστίδου δείχνοντας έτσι στους ακόλουθούς της πώς ξεκινά τη μέρα της, πώς προετοιμάζεται για την εκπομπή της, αλλά και πώς είναι στο set.

Ζέτα Δούκα | Το νέο αγαπημένο της άρωμα θυμίζει κάτι από 1001 νύχτες

Στα πρώτα πλάνα του βίντεο τη βλέπουμε να αρωματίζεται με το αγαπημένο της eau de parfum, το οποίο όπως είδαμε ξεκάθαρα, αλλά κι έπειτα επιβεβαίωσε και η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου στα σχόλια, δεν είναι άλλο από το Very Good Girl Eau de Parfum του οίκου Carolina Herrera.

Σίσσυ Χρηστίδου | Αυτό είναι το σαγηνευτικό άρωμα που φορά καθημερινά

Άκρως θηλυκό και σαγηνευτικό, το Very Good Girl είναι μια τολμηρή νέα ερμηνεία του iconic αρώματος Good Girl του οίκου, το οποίο ανοίγει με κορυφαίες νότες παιχνιδιάρικου, άτακτου φραγκοστάφυλου και εξωτικού λίτσι, και οδηγεί σε μια σαγηνευτική καρδιά με άρωμα τριαντάφυλλο. Οι νότες βάσης βετιβέριας και βανίλιας προσφέρουν ένα εκπληκτικό και σύγχρονο φινίρισμα, που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Ελένη Χατζίδου | Το πουδρένιο άρωμα που λατρεύει εδώ και χρόνια

Πρόκειται για ένα άκρως δημοφιλές άρωμα, το οποίο ξεχωρίζει τόσο για την εσάνς του, όσο και για το πρωτότυπο μπουκάλι του, με αποτέλεσμα πολλά it girls να το έχουν για χρόνια στο boudoir τους.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ