Follow us

Broom Bob | Αυτό είναι το καρέ που κάνουν τώρα όλα τα fashion girls

Η πιο stylish αλλαγή που μπορείς να κάνεις αυτήν την στιγμή στα μαλλιά σου.

κοντό καρέ Pixel Formula

Τα έχουμε ξαναπεί: Το καρέ ήταν, είναι και θα είναι το πιο κομψό κούρεμα. Αν έχεις ενστερνιστεί την παραπάνω άποψη και αγαπάς ήδη τα κοντά μαλλιά, είναι πολύ εύκολο να νιώσεις πως δεν έχεις πολλές επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τα κουρέματα. Λάθος. Τα fashion girls έρχονται για μία ακόμα φορά να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και στο hairstyling, αναδεικνύοντας το blunt κοντό καρέ στο it κούρεμα της σεζόν.

Κάνε στην άκρη shag | Το bobcat είναι το κούρεμα που θα βλέπεις παντού στα social τους επόμενους μήνες

Broom Bob | Το κοντό καρέ που έχουν λατρέψει τα fashion girls

Το κοντό καρέ που έχουν λατρέψει δεν είναι όποιο κι όποιο. Είναι το broom bob, δηλαδή εκείνο που φτάνει μέχρι λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού κι έχει αυστηρό χαρακτήρα. Δεν έχει καθόλου φιλάρισμα, ωστόσο σε αντίθεση με το κλασικό one-length bob έχει κίνηση. Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου, αλλά και σε κάθε ηλικία, γεγονός που το κάνει την εύκολη αλλά πάντα stylish επιλογή για όταν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου χωρίς πολλά ρίσκα, αλλά με σίγουρη επιτυχία.

Για το styling του broom bob απόφυγε την πρέσα ισιώματος και προτίμησε να ισιώσεις τα μαλλιά σου με μία φλατ βούρτσα και το σεσουάρ, αφού εφαρμόσεις πρώτα λίγο αφρό για όγκο, που θα χαρίσει στα μαλλιά σου υφή και πιο πυκνό αποτέλεσμα.

Καρέ με αφέλειες | | Το κούρεμα που θα σε κάνει να μοιάζεις με it girl

Hair Inspo

Δες παρακάτω τα it girls που υιοθετήσαν αυτό το πολύ ιδιαίτερο και κομψό κοντό καρέ και αποθήκευσε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες για να τις δείξεις στον κομμωτή σου:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ