Follow us

Κάνε στην άκρη shag | Το bobcat είναι το κούρεμα που θα βλέπεις παντού στα social τους επόμενους μήνες

Το φιλαριστό κούρεμα που θα γίνει η επόμενη μεγάλη τάση φέτος το χειμώνα.

κοντά κουρέματα 2022 Splash News/ Ideal Image

Αν υπήρχε βραβείο για το πιο iconic κούρεμα όλων των εποχών, σίγουρα θα το έπαιρνε το καρέ. Η παρθενική του "εμφάνιση" έγινε το 1890 χάρη στη Γαλλίδα ηθοποιό, Polaire. Χρειάστηκαν ωστόσο 70 χρόνια μέχρι η δημοτικότητά του να εκτοξευτεί χάρη στον hairstylist Vidal Sassoon και τα γεωμετρικά cuts του. Από τότε το στιλ ανανεώνεται διαρκώς με κάθε χρονιά να έχει και το δικό της original bob. Για το χειμώνα, αυτό δεν θα είναι άλλο από το bobcat cut, το οποίο αναμένεται πως θα είναι ένα από τα κορυφαία κοντά κουρέματα του 2022.

Το νέο φιλαριστό κούρεμα που ξέρουμε ότι θα λατρέψεις

Bobcat | Ένα από τα top κοντά κουρέματα για το 2022

Loading...

Τι ακριβώς όμως είναι το bobcat haircut; Πρόσθεσε τα choppy layers του shag, το μήκος του καρέ και τον αυστηρό χαρακτήρα των καρέ προηγούμενων δεκαετιών και voilà: έχεις το πιο cool στιλ της επόμενης χρονιάς.

Loading...

Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι αρκετά πιο κοντό από το wolf cut, που ενθουσίασε τους TikTokers πριν μερικούς μήνες. Το φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο είναι το ίδιο, ωστόσο το μήκος διαφέρει: Φτάνει μέχρι πάνω από τους ώμους και είναι blunt με απαλό φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο και στην κορυφή. Ένα από τα μεγάλα του plus είναι το πόσο ευέλικτο είναι, αφού δείχνει το ίδιο cool τόσο σε ίσια, όσο και σε σγουρά και σπαστά μαλλιά.

Fall Bronze | Η ιδανική απόχρωση μαλλιών για εσένα που θέλεις να κάνεις μια διακριτική αλλαγή που θα παρατηρήσουν όμως όλοι

Styling σε 5 λεπτά

Loading...

Το styling του δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο: Αν έχεις σπαστά ή ίσια μαλλιά, εφάρμοσε μετά το λούσιμο ένα beach waves spray, "τσαλάκωσε" με τα χέρια σου τα μαλλιά σου και στη συνέχεια άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά. Αν έχεις σγουρά μαλλιά και θέλεις να πετύχεις ένα punk rock αποτέλεσμα, αφού ψεκάσεις τα μαλλιά με ένα σπρέι κατά της θερμότητας, χρησιμοποίησε την πρέσα για να ισιώσεις ελαφρώς τις άκρες των μαλλιών σου.

Loading...

Άσχετα με τις παραπάνω συμβουλές styling, η ομορφιά του συγκεκριμένου κουρέματος είναι το ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να το κάνει "δικό" της ανάλογα με το στιλ της. Όσο πιο επιμελώς ατημέλητο είναι, τόσο πιο cool δείχνει.

Μπαλαγιάζ ή Ανταύγειες | Σε τι διαφέρουν και πώς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ