Follow us

Μην αφήνεις την τριχόπτωση να σου πάρει τα μαλλιά

Galesyn® Anti Hair Loss Solutions για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

MissBloom TEAM
Galesyn Courtesy of Galesyn

Τα μαλλιά ιστορικά αποτελούν σύμβολο υγείας, δύναμης και ομορφιάς. Μπορεί να αποτελέσουν έκφραση της προσωπικότητας και της κοινωνικής μας θέσης. Όμως το άγχος, ο τρόπος ζωής, η διατροφή, οι ορμονικές αλλαγές , το καθημερινό και έντονο styling, αλλά πλέον και ο Covid-19 μπορεί να επηρεάσουν την υγεία και ανάπτυξη των μαλλιών μας και να οδηγήσουν τελικά σε τριχόπτωση. Μην ανησυχείς όμως. Η σειρά Galesyn® Anti Hair Loss Solutions δίνει τη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης, εποχικής ή μόνιμης, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Galesyn® Anti Hair Loss Shampoo

Μην αφήνεις την τριχόπτωση να σου πάρει τα μαλλιά

Σαμπουάν για συχνή χρήση που ενδυναμώνει τις τρίχες συμβάλλοντας στη μείωση της τριχόπτωσης. Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα και σύμπλεγμα βιταμινών που ενισχύουν την ανάπτυξη των τριχών και συµβάλλουν στην προστασία απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, το οξειδωτικό stress και τη γήρανση. Η µοναδική του σύνθεση είναι εµπλουτισµένη με θρεπτικά συστατικά και ενυδατικούς παράγοντες που δίνουν όγκο στα λεπτά μαλλιά, προσθέτουν λάμψη και ευκολία στο χτένισμα, και βοηθούν στην αναδόμηση των κατεστραμμένων μαλλιών. Είναι parabens free & sulfates free (ιδανικό αν έχεις κάνει θεραπεία κερατίνης!)

Galesyn® Anti Hair Loss Lotion

Galesyn

Λοσιόν που δεν κολλάει και δεν λαδώνει τα μαλλιά για την πρόληψη και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Περιέχει το καινοτόμο δραστικό συστατικό Capixyl™ , το οποίο στοχεύει στις κύριες αιτίες της τριχόπτωσης, παρέχοντας πιο δυνατά, πυκνά και υγιή μαλλιά. Περιέχει επίσης φυτικά εκχυλίσματα και πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα που ενισχύουν την τριχοφυΐα, ενδυναμώνουν και θρέφουν το τριχωτό και προστατεύουν από τη φθορά. Χρησιμοποίησέ την τρεις φορές την εβδομάδα και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!

Τα προϊόντα Galesyn® Anti Hair Loss Solutions είναι κατάλληλα για γυναίκες και άνδρες. Βρες τα στο κοντινότερό σου φαρμακείο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ