Follow us

Τα πιο κολακευτικά χρώματα μαλλιών για εσένα που έχεις μπλε μάτια

Είσαι τυχερή γιατί σου ταιριάζουν σχεδόν όλες οι αποχρώσεις.

Ashley Benson Splash News/ Ideal Image

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη σου όταν θες να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου. Οι πιο σημαντικοί είναι πόσο εύκολο είναι να συντηρείς το χρώμα με το πέρασμα του χρόνου, πώς μπορείς να πετύχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα ανάλογα και με το φυσικό σου χρώμα αλλά και αν αυτό ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Ένας παράγοντας που λίγοι σκέφτονται όμως είναι αν θα ταιριάξει με το χρώμα των ματιών τους, πράγμα που αποτελεί το σημείο - κλειδί για να κάνεις τη σωστότερη επιλογή.

Mocha Chocolate | Η καστανή απόχρωση που επιλέγουν όλες οι fashionistas για τα μαλλιά τους τώρα

Μάλιστα, είναι και ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι ειδικοί στις πελάτισσές τους, όταν τους ζητάνε αλλαγή χρώματος. Φυσικά, δεν χρειάζεται αυτή η πληροφορία να είναι περιοριστική, απλά αποτελεί έναν μπούσουλα για την επιλογή της σωστής απόχρωσης όταν δεν είσαι σίγουρη για το ποια θα σου ταιριάξει καλύτερα.

Εάν ανήκεις στο πιο σπάνιο 10% του πληθυσμού που είναι προικισμένο με μπλε ή γαλάζια μάτια, είσαι τυχερή καθώς έχεις πολλές επιλογές. Μπορείς να δοκιμάσεις πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του ξανθού, του καστανού ακόμα και του κόκκινου. Φυσικά, εκτός από το χρώμα των ματιών, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ταυτόχρονα και ο τόνος της επιδερμίδας, που θα καθορίσει την ακριβή βαφή στην οποία θα καταλήξεις.

Γενικά, το ξανθό χρώμα στα μαλλιά είναι μια από τις συνηθέστερες επιλογές γυναικών που έχουν γαλάζια μάτια, καθώς δείχνει πολύ φυσικό, σαν να γεννήθηκαν με αυτό. Επίσης, το ξανθό ταιριάζει χρωματικά με το μπλε χρώμα δημιουργώντας μια αρμονία στο πρόσωπο, ιδίως αν έχεις λευκή επιδερμίδα. Πλατινέ ξανθό, το ξανό της άμμου, το strawberry blond, είναι κι αυτά τα χρώματα που θα σε κολακέψουν ιδιαίτερα.

Loading...
Loading...

Βέβαια η λίστα δεν τελειώνει εκεί. Το ίδιο κολακευτικά μπορεί να δείξουν και χρώματα όπως το ginger (που είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια), το το καστανοκόκκινο, το σκούρο καστανό αλλά και το κορακί μαύρο. Όλα τα παραπάνω κάνουν τέλεια αντίθεση με το μπλε των ματιών και τα κάνει να ξεχωρίζουν από μακριά, φωτίζοντάς τα ακόμα περισσότερο.

Loading...
Loading...

Πώς να επιλέξεις τη σωστή βαφή ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου

Αν έχεις λευκό δέρμα είναι καλύτερο να επιλέξεις ένα απαλό χάλκινο ή ένα πλατινέ ξανθό, που θα ταιριάξουν καλύτερα με τα μάτια και την επιδερμίδα σου. Αν αντίθετα ανήκεις στις κοπέλες που έχουν πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα, χρώματα όπως το σκούρο καστανό ή το espresso brown θα κάνουν τα μάτια σου να ξεχωρίζουν και το πρόσωπό σου να λάμπει.

Loading...

H Camila Cabello με ένα απροσδόκητο χρώμα στα μαλλιά της είναι (εντελώς) αγνώριστη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ